Stockholm week-end.

Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Godmorgon! Strax iväg till min frisör och så kommer att se snygg ut när jag denna veckan packar kartonger. I helgen som gick var ju min gamla bästis Gunnel uppe och hälsade på mig. Och som vanligt har vi pratat, pratat och pratat. Även denna gången, se när Gunnel var här senast, gjorde vi lite nya saker och nästan ingen shopping. 

Good Morning! Soon of to my hair dresser and I will look gorgeius in my hair while packing boxes. This week-end Gunnel visited me. And as usual we have been talking, talking & talking. This time we spent less time shopping and more time discovering Stockholm, like last time

Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Skogskyrkogården, Stockholm 2017

På lördag eftermiddagen tog vi tunnelbanan ut till Skogskyrkogården. Sveriges arkitektoniska viktigaste begravningsplats, och dessutom den största och med flera kända personer begravda här, såsom Greta Garbo

On Saturday afternoon we took the underground to Skogskyrkogården. This is the most important architecural graveyards in Sweden, and also the largest and with famous people being burried here such as Greta Garbo

Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Det var vackert att gå omkring här i lugnet, och fint att se alla gravarna i tallskogen. Sedan åkte vi hem och lagade fiskburgare, av gädda som jag själv fångat hos en av mina kompisar. Gott!! Och vi pratade, pratade och pratade...

It was a cold and crisp afternoon, and so nice to walk around in the pine forest among all the graves. Then we went home and mad fish burgers, from a pike that I have catch myself at a friends place. Really nice!! And we talked, talked & talked...

Gunnel at Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Gunnel at Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Me at Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Me at Skogskyrkogården, Stockholm 2017

Djurgården, Stockholm 2017

Djurgården, Stockholm 2017

På söndagen tog vi en promenad runt Djurgården. Vädret var så vackert och tunn is låg på vattnet. Det var mycket folk ute på söndagspromenad. Vi pratade, pratade och pratade...

On Sunday we took a long walk around Djurgården. Beautiful weather and a thin layer of ice on the water. We were not the only one out walking. And we talked, talked and talked...

Djurgården, Stockholm 2017

Djurgården, Stockholm 2017

Djurgården, Stockholm 2017

Djurgården, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Vi stannade till på Rosendals trädgårdar. Här satt folk och fikade på inne och ute. 

We made a short stop at Rosendals gardens. People was sitting both indoor and outdoor drinking coffee. 

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Rosendals Trädgårdar, Stockholm 2017

Svensk Tenn

Svensk Tenn

Vi gjorde också ett kort stopp på Svensk Tenn. Här var det grönt och fint!!

And we also made a short stop at Svensk Tenn. Here it was nice and green!! 

Svensk Tenn

Svensk Tenn

Lydmar

Lydmar

Fredagskvällen möte jag upp med min kompis Maria, som jag inte sett på länge. Och vi pratade, pratade och pratade från sex på kvällen till nästan två på natten. Vi åt middag på Lydmar, efter att ha mött upp Gunnel på stationen. Vi åt skreitorsk, säsong för det just nu. 

On Friday evening we met up with on of my old friends Maria, that I haven't seen in a long time. And we talked, talked and talked. From six in the evening until two in the night. We had dinner at Lydmar, after we met Gunnel at the train station. We ate skrei cod, which is in season right now. 

Cadierbaren, Grand Hotel

Cadierbaren, Grand Hotel

Maria och jag startade kvällen på Cadierbaren. Riktig mysig helg! Catharina

Maria and I started the evening at Cadierbaren, at Grand Hotel. Really really nice week-end! Ciao Catharina