Inredningsinspiration. | Interior Design Inspiration.

mabontomic.jpg

Hej, nu är jag hemma igen. Här är det sol ena dagen och snö andra. Imorgon blir det lite skidåkning på morgonen tillsammans med maken, mysigt! Har hittat ett par fina böcker för inspiration till mina två inredningsprojekt (se här för den ena). Fick en liten present när jag strosade runt på Arlanda flygplats och väntade på ett försenat flyg i onsdags. Årets första utgåva av My Residence - an International Bookazine. Fantastiskt!! 

Hello, back home. Here it is sun one day and snowfall the next. Tomorrow we will go skiing in the morning, nice! Have found some really nice books for inspiration for my two interior design projects (for one of them see here). Got myself a present while waiting for a delayed flight at Arlanda airport the other day. The first issue this year of My Residence - an International Bookazine. 

mabontomic.JPG

Och fick ju den fantatiska boken "In the mood for colour" av Hans Blomquist i julklapp av mina tjejer. 

Got this fantastic book "In the mood for colour" by Hans Blomquist in Christmas present from my girls. 

mabontomic.JPG

Och en överraskning av min australiensiska vän Anne Madden; "Beautiful Australian Homes". Snail mail när den är som bäst!! 

And as a really nice surprise I got this snail mail from my lovely friend Anne Madden who lives in Sydney, Australia; Beautiful Australian HomesFull of inspired homes from down under. 

IMG_7103.JPG

Så imorgon blir det att blädd, njuta och analysera dessa och inspireras till två moodboards. Så roligt!! Denna moodboarden gjorde jag på min första inredningskurs på Sköna Hem tillsammans med en av kursdeltagarna Helena Johansson (numera vän!). Vi hörs imorgon! Catharina

So tomorrow I will take a deep dive into these books and create two mood boards. Fun! The mood board above I made together with Helena Johansson, one of the participants, at the Interior Design course at Sköna Hem. And we are now friends, nice!! See you tomorrow! Ciao Catharina