Hem till Stockholm. | Back to Stockholm.

mabontomic.jpg

Godmorgon, skall strax iväg till vår träningsstudio för ett sista pass där på två veckor. Har kommit igång riktigt bra så måste se till hålla nivån uppe, så kommer att ta powerwalks runt alla vackra vatten som finns i Stockholm. Kul & skönt! Sedan direkt  iväg till Salzburgs flygplats. Lyxigt så här på vintern när man kan flyga direkt från Salzburg till Stockholm, så räknar med en kort och smidig resa. Igår visade jag lite av de roliga sakerna som jag kommer att göra när jag är hemma men mestadels kommer jag, trots allt, att tillbringa med flyttkartonger. 

Good morning! Soon off to the fitness studio for the last session for a couple of weeks. Doing really good at the moment, so must continue with real power walks every morning in Stockholm. But the treat is there with all the possibilities around all the different paths that I can take. Then off to Salzburg airport to fly home. Nice in the winter when you can fly directly. Yesterday I showed you some nice things that I planned to do, while in Stockholm. However, it is with these friends below that I will spend most time with!!  

download.jpg

Och det är för oss inte bara att packa ner allt utan allt skall delas upp mellan tjejerna och mig. Men de får ju bra och fina saker till sina lägenheter. Och just ja, har massa skor och massa massa kläder som jag behöver sortera ut och tänkte använda mig av Sellpy. Men innan behöver jag ångestera en del men tänkte göra som tjejerna i Sex and the City filmen tillsamman med min kompis Gunnel, som kommer upp till flyttkaoset, men det får väl bli musik från 00- & 10-talet istället för att matcha kläderna i garderoberna. 

And it is not just to pack things up, we have to split everything, and I don't need that many more things in Flachau. And yes, all the shoes and clothes! Needs to be sorted out and I think I need to do it in the same way as Carrie did in the Sex and the City Movie together with music from 00- & 10th to match my clothes, together with wine and take my friend Gunnel to help me to decide what to keep and what to toss away. 

Så vi hörs senare i veckan! Hejdå Catharina

So until next time! Ciao Catharina