Handplockat #4. | Hand Picked #4.

1) Shibumi

1) Shibumi

4) Semelwrap

4) Semelwrap

5) Power Walks

5) Power Walks

2) Vårsalongen

2) Vårsalongen

6) Motivation

6) Motivation

3) Rutabaga

3) Rutabaga

7) Agrikultur

7) Agrikultur

Hej, tisdag idag och dagen kommer att gå åt att förbereda min resa till Stockholm imorgon. Är i stan i två veckor och nu är det fullt fokus på att packa ihop det sista på Birger Jarlsgatan samt att börja renovera dotterns lägenhet. Men har planerat in "lite annat" också, som vanligt, och denna månadens handplockat är inspirerad av vad jag tänker hitta på. 

Hello, Tuesday and today I will spend preparing for going to Stockholm tomorrow. Will be there for two weeks and the main focus is to pack up the apartment and to start prepare for the renovation of my daughters apartment that we just bought. I have planned "a couple" of other things as well, of course, so this months hand picked will be inspired on my planned activities. 

 • Restauranger. | Restaurants.
  • Shibumi. En gammal favorit precis där vi bor | An old favourite just by our place.
  • Agrikultur. Alltid bra recensioner och fick bord där så kul att gå dit. | Always good reviews so finally we got a table. 
  • Rutabaga. Sprillans ny vegetarisk restaurang med Mattias Dahlberg på Grand Hotel. Kul fick bord. | Open the doors next week and behind the restaurant is Mattis Dahlberg at Grand Hotel.
 • Äta en semla och behålla motivationen. | Eat a "semla" and keep the motivation.
  • Japp, vet mitt nyårslöfte men får göra ett undantag (har jag bestämts) och äta en, eller kanske två semlor. Har älskat dem sedan jag var typ fem och kan ju inte inte äta en nu när det är semmeltider, eller hur? | Will eat one "semla" despite my New Years Resolution but have given myself a "card blanche" for this one, since you can only eat them for a short period of time. 
  • Ta morgonpromenader, själv eller i sällskap. | Take power walks in the mornings, alone or with company. 
 • Besöka. | Visit.
 • Skapa. | Create.
  • Min keramikkurs på Kisel Keramik. Vill nog göra några olika triptyker i svart lera denna gången. | My pottery class at Kisel Keramik. Planning to do some different triptych in black clay this term. 
 • Möte & umgås. | Meet and be together. 
  • Och hinna umgås lite med alla kompisar men väntar med att planera tills jag ser hur jag ligger till med tiden. | Will definatly try to spend some time with some of all my friends, but need to see how much I can manage. 

All images from Pinterest or the companies own websites.