Dvärgen butter. | Grumpy the dwarf. | Ljutko Patuljak.

grumpy.jpg

Godmorgon, strax iväg för att träna. Skönt! Sedan blir det lite jobb med min blogg samt inredning till Gabys lägenhet, mao en bra dag! 

Skrev ju om min svägerska Tess Mabons blogg här och ett av hennes inlägg i mars var Handen på hjärtat - när var du sur senast? Och jag tänkte helt spontant - aldrig! Men oj, det stämde ju inte alls utan har kommit på att jag blir sur istället för att bli arg, och det händer då och då. Och det lustiga var att min man för någon vecka sedan just började kalla mig för Ljutko, mao Butter aka Grumpy. Han har alltid kallat mig en massa smeknamn på kroatiska, de flesta ganska så gulliga, men just detta tycker jag kanske inte så mycket om, hehe. Så handen på hjärtat så måste jag säga - mer och oftare än jag trodde. Men det går över supersnabbt och är mer en reaktion på min mans reaktion på något som jag gör eller säger, men behöver fundera lite mer på detta. Tack Tess!! Så jag skickar vidare frågan Er - Handen på hjärtat - när var du sur senast? 

Good morning, soon of to the fitness studio. Nice! Then some work with my blog and decoration for Gabys apartment, i.e. a very good day!! 

Wrote previously about my sister-in-law Tess Mabons blog here and she wrote a couple of weeks ago a posting with a question - Honestly, when was the last time you were crossed / grumpy? (in Swedish only). And my imediate reaction was - never! Hehe, but that was not true, I realized the same day. I very seldom get angry, but I get crossed / grumpy instead. And the funny (or not so funny thing) is that a week later my husband gave me a new nick name (and he had no ideas I have read the posting) Ljutko, i.e. Grumpy. He have always had a lot of nick names for me, mostly cute ones, but this one I'm not sure i really like... So honestly, I have to say, I'm grumpy more then never, hehe But it passes by really fast and is more a reaction to my husbands reaction on what I do or say, but still need to think a bit more about it. Thanks Tess! So I'm forwarding the question to you - Honestly, when was the last time you were crossed / grumpy? Ciao Catharina

Pics from Pinterest.