Med vänner... | With friends...

Gaby, Flachau 2017

Gaby, Flachau 2017

Hej, sitter här och dricker lite champagne medans vi väntar på att männen skall komma hem för att grilla kvällens lamm. Vi har besök av våra vänner från Porec, Kroatien; Jelena, Sandy och deras dotter Nina över påskhelgen. Vi myser, pratar, skrattar och äter gott! Dock är detta med planering inte något våra män är så förtjusta i så det blir spontana saker hela tiden, vilket ju har sin charm, men också kan man bli lite tokig som svensk när man inte har någon susning om vad som skall hända här näst, hehe. Lammet lär ju vara värt att vänta på då det är från ön Pag i Kroatien, och skall inte vara av denna värld. Så de lär vara värt väntan...

Hello, sitting here drinking champagne while waiting for our husbands to come home to grill the lamb for tonight's dinner. We have our friends from Porec, Croatia here; Jelena, Sandy and their daughter Nina for the Easter. We are having a nice a relaxing time. But planning is something that our husbands are not too found of since they want to be spontaneous the whole time, it has its charm, but as a Swede you can get a bit stressed because you never  know what will happen next, hehe The lamb is worth waiting for since it is from the Island Pag in Croatia, and it is a specialty. So it will be worth to wait for...

Blurry photo from my mobile. Gaby close to our house. Flachau 2017

Blurry photo from my mobile. Gaby close to our house. Flachau 2017

Nu är skisäsongen snart slut, två dagar kvar, och här var när Gaby och jag åkte hem igår och nu har ingen ski-in&ski-out längre! Men fortfarande går det bra att åka högre upp men nere i dalen har snön smält och backarna är avstängda men vi tyckte att det var enklare att gå nerför än att gå uppför så vi gled mellan snöfläckarna hem. Glad Påsk! Catharina

Now the ski season is almost finished, two more days. Here is when Gaby and I went home yesterday and now we don't we have any ski-in&ski-out anymore! But you can still ski further up but down in the valley the snow is gone, but we decided that it was easier to walk down than up. Happy Easter!! Ciao Catharina