Påsk. | Easter.

upload.jpg

Godkväll, tittar in lite snabbt så här på kvällen. Idag är det påsk enligt den katolska traditionen. Lite rörigt det här med olika traditioner i olika länder. Idag har vi inte gjort mycket utan ätit, myst, pratat och läst deckare. 

Good Evening, just shortly looking in. Today it is Easter according to the catolish tradition. A bit confusing with different traditions in different countries. Today we haven't done much except for eating, relaxing, talking and reading in between.

upload.jpg

I Kroatien är pannkakor en efterrätt och Jelena gör de mest perfekta pannkakorna. Så det har vi ätit till efterrätt varje kväll med sylt och glass. 

In Croatia they eat pancakes as desert and Jelena is making the most perfect ones. To die for for. So we have been eating them as desert every evening. 

upload.jpg

Och Sandy och Jelena tog med sig några fantastiska flaskor champagne så oss går det ingen nöd på. Tror att jag också kommer att läsa ut Leif GW Perssons senaste deckare Kan man dö två gånger? Riktigt bra! Så önskar en glad påsk och på återhörande! Catharina

And Sandy and Jelena brought some delicious bottles of champagne so we are enjoying ourselves, as you can see. Think I will also finish reading the Swedish crime novel Can you die twice? by Leif GW Persson. Really really good! So wishing you a Happy Easter and see you later! Ciao Catharina