Så då är vintersäsongen slut. | And so the winter season is finished.

Flachau 2017

Flachau 2017

... och liftarna har nu stängt här i Flachau då påsken är över, oavsett om påsken är tidig eller sen så stänger liftarna här på annandag påsk. Andra skidorter som ligger lite högre upp har öppet sina liftsystem några veckor till. Har njutit av denna säsongen och första vintern som jag har varit med maken på heltid, förutom lite resor till Stockholm. 

... and the lifts are now closed here in Flachau for this season. The same procedure every year! Second day of Easter, no matter if the Easter is early or late, the lifts always close at this day. Other ski areas around, that are on a higher altitude, will close in a couple of weeks time. Have really really enjoyed this season and the first winter with my husband, except for a couple of trips to Stockholm. 

Flachau 2017

Flachau 2017

Jag älskar vintern, och fördelen med det är att man ju inte blir ledsen när den tar slut för då har man sommaren att se fram emot, som jag också älskar. Och när den tar slut, så blir man inte ledsen för det så man har vintern att se fram emot. 

And I love the winter, and the advantage with that is that I'm not sad when it ends, because then I have summer, that I also love. And when summer ends, I'm not sad about that since then I have winter!! 

Flachau 2017

Flachau 2017

Här kommer en liten bildkavalkad från gångna vintern. En bladning av mobilfoton och bilder från min Nikon. 

Here are some photos from the winter 2016/2017. A mixture with Iphone photos and photos by my Nikon. 

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

Flachau 2017

My ski friend Herbert 64 taking a photo

My ski friend Herbert 64 taking a photo

Another blurry photo of Gaby, last day of skiing season 16/17

Another blurry photo of Gaby, last day of skiing season 16/17

Fast vintern har kommit tillbaka och veckan som kommer skall det både snöa och minusgrader,  neråt -6 grader, brrrr. Catharina

But the winter is coming back this upcoming week and it is going to snow and be below zero, hmmm Ciao Catharina