Nu letar vi efter stort och smått. | Now we are looking for big and small things.

DSC_5308_973.JPG
IMG_0350.JPG

Godmorgon, här kommer lite fler före-bilder på Gabys lägenhet. Dubbeljacuzzin var inte någon som hon ville behåll, hehe Vi vet ännu inte riktigt hur badrummet skall se ut, men vi tänker dusch och en toalett (som idag inte finns här utan i en liten separat toalett), samt tvättpelare. Och skall bli kul att se hur köket kommer att se. Skall ringa vår hantverkare Magnus idag och gå igenom badrum och tidsplan för när köket är monterat. 

Good Morning, here are some more before-pictures from Gabys apartment. The double jacuzzin was nothing she wanted to keep, hehe. We still have to decide on how we want to rebuild the bathroom, but shower, wc (not in here now, only a small separate wc today), and washing machine. And I'm excited to see how the kitchen will turn out. Will call our handy man today to go through things and then we will know when the kitchen will be ready. 

upload.jpg

Vi har gjort en uppdelning av det som vi hade på Birger Jarlsgatan och allt har fördelats med hjälp av ett excelark. Rättvist mellan tjejern, hoppas jag. Men fortfarande behövs massa saker så nu börjar fas två, mao den lösa inredningen såsom lampor, kontakter, soffa, mattor, köksbord, sängram mm mm. Kul och spännande att leta och kolla, inte bara efter dyra saker som är inne utan också enklare och billigare saker, men utifrån att det ändå skall hålla. Vi får se hur vi får ihop det. Jag delar med mig av lite av varje här på bloggen så följ med... Catharina

We have done a fair split of all things that we had on Birger Jarlsgatan, and everything was done in a spread sheet. Great help and tool! But we still need to buy things so now phase two is starting, i.e. the furnishings such as lamps, contacts, sofa, carpets, tables etc etc. Exciting and fun to search and to see how we in the end will get everything together. I will share it here on the blog, so stay tuned. Ciao Catharina