Vinter igen. | Winter again.

upload.jpg

Godkväll, här har det blivit vinter igen. Vi somnade till grönska i går kväll och vaknade till att allt var vitt, vitt, vitt i morse!!!! Det har under natten snöat ca 40 cm och det har fortsatt att snöat hela dagen. Och ja, jag älskar fortfarande vinter... 

Good evening, here it is winter, again! When we went to bed last night it was all green and we woke up to winter!!! Felt like we had been sleeping for a week. It has been snowing a lot, at least 40 cm during the night, and it continued the whole day. And yes, I still love winter...

upload.jpg

Snöfallet och det kalla vädret, det är ca -5 grader här, har gjort att vi behövde kasta om alla planer. Vi hade tänkt att åka till Tyskland och byta till sommardäck nu i helgen, mer om detta i ett senare inlägg, men nu ser det ut att bli snö och kallt fram till nästa helg. Så vi skjuter på den resan en vecka. Och vår planerade helgresa nästa vecka till Kroatien, får vi skjuta på till i slutet på maj. 

Due to the snow and the cold weather, it is approx minus 5 degrees here, we had to change our plans. We had planned to go to Germany tomorrow to change our tires, more about this in another posting, but in the weather forecast it looks like it is going to be cold weather and more snow for another week. So we just decided to postpone our trip a week. And our planned weekend trip to Croatia next weekend, then also need to be postponed until end of May. 

upload.jpg

Men bättre att ta det säkra för det osäkra o ha vinterdäcken på,en vecka till. Och inte så tokigt att få lite mer tid hemma. Mysigt! Inte så snygga bilder. Tagna från bilfönstret på väg hem efter dagens träningspass. Men tar lite snygga bilder imorgon så får ni se hur fint vi har det, nu när det snart är maj, hehe Vi hörs imorgon! Catharina

But better safe than sorry! And not to bad to get some more time at home. Not the best photos, I know. Taken from the car while going back home after todays fitness. But I promise some nice photos tomorrow, here in the winter wonderland, when it is almost May, hehe See you tomorrow! Ciao Catharina