Att ha koll på träningen. | To keep track of the training.

My Louis Vuitton Calender

My Louis Vuitton Calender

Godkväll i stugorna! Långhelg här pga pingsten och långhelg för många hemma pga 6:e juni. Ovan ser ni min träningsdagbok av lite lyxigare modell, hehe. Har den som analog almanacka nu och skriver även upp mina träningspass där. Köpte själva fodralen för säkert 20 år sedan, så bra att spara saker ibland och inte sälja eller slänga om man inte använt det på ett par år. Gillar den jättemycket!!!

Good evening! A long week-end here due to the Whit Monday and in Sweden due to the National Day on Tuesday so many will take a day off, to make it a long week-end. Above you can see my fitness calendar i.e. normal calendar from Louis Vuitton. Use it for my everyday planning as well as my training. Bought the cover over 20 years ago, but saved it, and sometimes it is good to save things and not to sell it / give it away, even though you don't use it for a couple of years. Really like this calendar!!

mabontomic.jpg

Har i många år fört olika träningsdagböcker för att planera och hålla koll på min träning. Bra för motivationen, och för den egna utvecklingen när man tränar själv. Att träna på gymmet är skönt för där kan du ju mäta och hålla koll på vikter och repetitioner, och se utvecklingen över tid. 

Have many years have had fitness calendars for the planning as well as to keep track of the training. Good for the motivation and for the development when you are training alone. At the gym it is easy to keep track of the development  with the weights and the repetitions, and to see the development over time. 

mabontomic.jpg

Men jag som har löptränat i många år, och har älskat att springa utomhus har förbrukat min beskärda del av träningsklockor. Den enda som är hel är min Suunto, men behöver byta batterier. Men Garmin med GPS-funktion funkade bra att mäta distans och tiden på förra årets cykelturer men armbandet är helt trasigt så den fick ligga i fickan. Det har inte funkat för mig att använda iPhone-appar då jag har varit mycket utomlands och då har det inte funkat då man behöver nätverk.

But I have been running for many years, and I loved running outdoor and have used my fair share of fitness watches. The only one that is not broken is my Suunto, but need to change battery. My Garmin with GPS-function is still working except that the strap is broken. But I used it last year to measure the distance and the time when cycling and had it in my pocket. It hasn't worked for me with the different apps  on my iPhone because I have been travelling a lot abroad without local network. 

mabontomic.jpg

Men nu när jag inte kan springa längre utan det blir cykling så fick det i år bli en investinging i en cykeldator. Det blev en Garmin Edge 520 Den skall monteras på cykeln imorgon och då skall här blir siffror på korsen och tvären i min träningsdagbok ovan. 

But now when I can't run anymore and I use the bike instead, then I thought it was time for a small investment in a bike computer. And I decided for a Garmin Edge 520. I will fix it on my bike tomorrow and then I will have all kind of figures to put in my fitness diary above.

Winter & Summer sports

Winter & Summer sports

Och den går att koppla upp mot Strava-segement (ingen aning vad det är men det skall vara bra, får kolla upp det närmare hehe) så då får jag något att mäta mig emot, och inte bara maken. Så återkommer med lite bilder och siffror på morgondagens tur. Skall bli strålande sol och typ 26 grader. Heja Heja! Vi ses! Catharina

And I can connect this with Strava segment (not sure what it is yet so need to check it out hehe) so I can measure myself with others, not only with my husband. So will share some photos and numbers from the trip. The weather looks perfect with sun and 26 degrees. See you! Ciao Catharina