Sporthälsa.

mabontomic.JPG

Hej, i måndags började jag blogga för Sporthälsa. Kul! Det är en bilaga till DN och fokuserad på träning. Jag har en precis börjat blogga för dem och funderar lite på hur jag nu skall göra. Tanken är ju att jag via deras nätverk skall få mer trafik vilket ju vore jättekul, men vill gärna behålla Godine också då den ju har en liten annan vinkling. Det är med att fokusera har väl aldrig varit min grej. 

Hello, I have just started to blog for a Swedish Fitness Magazine called Sporthälsa. But I'm not sure on what to do know with my Godine blog. A bit too much to have two, right? But at the same time Godine is a life style blog which means another type of subjects. The thought with blogging for them was to increase the traffic to my blog, which would be great! This with focusing have never been my thing. 

mabontomic.jpg

Har ni något råd att ge? 

Idag blir det jobb och sedan åker vi till Salzburg för att gå på ett 40-års kalas för Mona, min svenska kompis tillika granne här. Skall bli jättekul! Vi ses! Catharina

Any advice you can give me? 

Today I have to work and then we are off to Salzburg to celebrate my Swedish friend and neighbour Monas 40 years birhtday. Fun!! See you on Thursday. Ciao Catharina