Pratstund med våra grannar. | Talking over the fence with the neighbors.

mabontomic.jpg

Godmorgon! Pratade med våra grannar över staketet nu på morgonen. De pratade inte så mycket, kanske morgontrötta, hehe. Men de ser ut att må bra och tar väl hand om sin "gräsmatta" i all fall. Mysigt när de är här hos oss. Enda nackdelen är att kryllar av flugor runt dem så måste dammsuga två gånger om dagen, nu när vi har dörrar och fönster öppna i sommarvärmen. Även en liten nyfödd kalv är här, såååå söt!! 

Idag blir det regn så perfekt dag för avslut på mitt projektarbete, lite träning och sedan gör vi nog lite flädersaft. Vi har ett fläderbuske på vår tomt så i år tänkte vi försöka göra vår egen saft. Gott! Ha en bra dag! Catharina

Good Morning! Talked to our neighbors over the fence this morning. They didn't say much, maybe they are morning tired, hehe. But they seems fine and they take good care of the "lawn". Nice to have them around. The only disadvantage is all the flies around them, and we have to vacuum clean twice a day for all the flies in our living room since we have all our doors and windows open, due to the warm summer weather. They also have a newborn with them, sooo cute! 

Today it will rain so good day for finishing off my project work, go to the fitness studio and then we will probably do some elderberry juice. We have an elderberry bush in our garden so this year we will try to make some own juice. Have a nice day! Ciao Catharina