DIY Drömfångare. | DIY Dream Catcher.

Photo from Mokkasin.com

Photo from Mokkasin.com

Godkväll, såg denna fina drömfångare och som är ett DIY-tips från Sofia Jansson som driver bloggen Mokkasin. Först tänkte åhh, vad fin och bläddrade förbi den då det just precis var pyssel. Och jag har kommit fram till att jag inte är en bra pysslare, men när jag kunde inte riktigt glömma den fina drömfångaren. Och kom på att, hmmm jag har massa tyger, lite dukar från min mamma hemma och så varför inte? 

Good Evening, saw this beautiful dream catcher, which is a DIY-tip from Sofia Jansson that have the Swedish blog Mokkasin. First I thought, ohhh it is so beautiful and just flipped by it since it was DIY. I have realized that I'm not very good at DIY, but couldn't forget the beautiful dream catcher! And I realized that, hmm I have a lot of textiles, and some table cloths from my mother at home, so why not? 

mabontomic.JPG

Så här gör ni drömfångaren!  Bara att sätta igång eller hur? Just ja, behöver rockringar också, hehe

And this how you do the dream catcher!  Unfortunately it is Swedish, but Google Translate works very well with Swedish-English so just do it! O yes, I will need hoops as well! 

mabontomic.JPG

Tänkte försöka att få till 3 stycken; ett till vårt hus och varsin till våra stugor. Visar naturligtvis resultaten, oavsett om det blir katastof (mao bevis på att alla pysseltips för mig får gå till runda arkivet) eller om jag lyckas (tja då kanske jag kan börja lite långsamt). 

I'm thinking about doing 3; one to our house and one each to our Chalets. Will show you the result! If it is catastrophic (then I will know this is NOT for me) and if it works (well then I can do some other easy DIY things). 

mabontomic.JPG

Och följ Mokkasin, hennes bilder är magiska och vad hon hittar på i DIY-väg är helt otroligt!! Catharina

And for you who can read Swedish, check out the blog, or just look at the beautiful photos and all fantastic things she is making the whole time. Ciao Catharina