Chalet am Jet.

mabontomic.jpg

Hej, nu har vi fixat i dagarna tre med att iordningställa våra stugor för sommarsäsongen. Vi har döpt våra stugor till Chalet am Jet = Stugorna vid Achter Jet pisten. Vi har också döpt stugorna efter våra papport; Nikola och Gunnar. Vi har två stycken som är identiska; 85 kvm på två våningar för totalt 8 personer i varje. 

Hello, now we have been fixing for three days in order to put the Chalets ready for the summer season. We have named them Chalets am Jet = Chalet by Achter Jet ski slope. The two Chalets also have been named after our fathers; Nikola and Gunnar. They are identical; 85 sqm on two floors and for 8 people in each. 

mabontomic.jpg

Det är ju lite olika aktiviteter för de som hyr stugorna på vintern respektive sommaren. Så nu har vi ordnat med grillar och parasoller, kompletterat med porsling (alltid går något sönder) samt satt upp lite mer personliga prydnadssaker såsom bonader från mina föräldrar mm

It is a bit different to rent our the Chalets in winter and in summer. And this year is the first where we rent them out properly in the summer; so we have arranged outdoor grill and parasol, bought some more plates and glasses (always something that breaks every season) and also decorated a bit more with my parents old but nice things. 

mabontomic.jpg

Vi har en rustikal stil med lite moderna inslag. Fint tycker vi och passar bra här nere. Så här hoppas att vi att våra gäster kommer att sitta och njuta av utsiken över Flachau...

We have a rustic style with modern touch. Which we thing is nice and well suited down here. So I hope our guests will enjoy it here and look at the view over Flachau... 

mabontomic.jpg

...och Dachstein som man ser från stugorna (och vårt hus). Fint va? Så nu är allt klart för våra gäster! Vi ses! Catharina

...and Dachstein that you can see from the Chalets (and our house). Really nice, right? So now we are ready! See you tomorrow! Ciao Catharina