Garmin Edge 520

upload.jpg

Hej, igår var det premiär för min Garmin Edge 520. Fixade att sätta på både själva datorn, kadensmätaren och fartmätaren. Tja det var inte så svårt, hehe Här har jag nått slutmålet och det tog 56 minuter och var nästan 13 km med 549 höjdmeter. Det kunde gått fortare men jag stannade och tog några bilder, dels på ett fint hus och dels på ett bröllop. Var osäker på hur jag pausade så lät den gå... 

Hello, yesterday it was premier for my Garmin Edge 520. Manage to fasten the computer itself, the cadence and speedometer as well. It wasn't complicated at all, hehe. Here I have reached my destination and it took 56 minutes, 13 km and nearly 549 meter difference in latitude. It could have gone fast but I stopped to take some photos on a beautiful house and at a wedding. And wasn't sure how to pause...

upload.jpg

Och här tar jag och min fina cykel en liten paus! En fantastiskt solig och fin dag. Njöt hela vägen. Hemvägen är det mest nedför och kom upp i 45 km, ujuj... 

And here we (me & my bike) is taking a break. A fantastic day! Enjoyed it all the way. Going back is mostly downhill and came up in 45 km, ujuj...

mabontomic.jpg

Och här är mina nya solglasögon från Adidas. Behövde ett par som dels var större för alla flugor och insekter, samt att de inte är så mörka utan växlar snabbt mellan ljust och mörkt och det behöver när man susar nerför så att man hinner parera. När jag kom hem höll maken på att fixa DIY bord till våra stugor men en av våra kompisar och sedan blev det grillkväll. Mysigt! Catharina

And here are my new sunglasses from Adidas. Needed a pair that are larger for all the flies and that are not so dark as well as reflection fast between dark and light which I need when out cycling. When I came home my husband was nearly done with the DIY project, fixing table and grill to our Chalets, with a friend. And then we had some friends over for BBQ. Nice! Catharina