Och nu är denna mysiga personen hemma igen. | And now this sweety is back home.

Alexandra, Maine USA November 2016

Alexandra, Maine USA November 2016

Tänk vad ett år går fort! Nu är Alexandra aka Mimmi hemma igen. Ett utbytesår via Stockholm Universitet till University of Vermont, Burlington Vermont. Jag har ju besökt henne två gånger. Första gången när hon flyttade dit i augusti, kolla här, här och här. Sedan när till Thanksgiving med Gaby, kolla här, här och här

Vi får se varandra om drygt tre veckor när hon kommer med oss till Kroatien. Då får jag rå om henne i två veckor, hoppas jag, och kanske också hinna med en dagstur till Vendig tillsammans. 

Idag blir det cykling, fint väder på fm, sedan lite jobb. Har fått ett kortare uppdrag, kul, som skall levereras om två veckor, sedan jobba med en liten nyhet som förhoppningvis kommer i slutet på veckan och sist men inte minst skall vi få ihop alla köplistor till Gabys lägenhet. Hon flyttade in i torsdag men det återstår både lite jobb och möbler innan hon är helt färdig. Så bara kul saker idag!! 

Och förra året då? Min första vecka här i Flachau och fullt med jobb med månadsrapporteringar inkl samtal /hangouts om allt som rörde jobbet. Vi cyklade lite också... 

How fast is a year going by? Now Alexandra aka Mimmi is back home again. A year in an exchange student program from Stockholm University to University of Vermont, Burlington Vermont. I did visit her twice last year. First time when she started, see here, here and here. And then for Thanksgiving with Gaby, see here, here and here

We will see each other in a bit more then three weeks in Croatia. Then I hope we can spend a least two weeks together, and maybe go to Venice together. 

Today we will go biking, nice weather in the morning, then some work. Have received a short assignment, nice, that shall be delivered in two weeks, then some work with something I can tell you about later this week and last but not least shopping list to Gabys' apartment. She moved in last Thursday but some work remains as well as ordering furniture etc etc. So just fun things today! 

And last year? My first week here in Flachau and loaded with work due to month end closing incl calls and hangouts about this and that. We did some tours on the bikes as well...