Hur gick detta till? | How did this happen?

Kära nån! Råkade visst säga ja till att deltaga i Fisherman's Friends Strongman Run här i Flachau 15 juli. 10k och 370 höjdmeter. Och just ja, lite hinder också. Tja, det är ju i mina hoods och en del av sträckan går praktiskt taget utanför vår dörr. Men jag har inte sprungit sedan 2011 på grund av min rygg och höft. Men har ju styrketränat sedan i vintras så tja, går det så går det. Sprang 1 km på löpbandet tidigare i veckan och det gick låååångsamt men kändes bra efteråt. Heja! Heja! Catharina

O dear! How did this happen? I said yes to run in Fisherman´s Friends Strongman Run here i Flachau 15th of July. 10k and 370 in altitude. And yes of course, some hurdles as well. Well, it is in my hoods and part of the track goes basically by our house. But I haven't been running since 2011 due to my back and hip. But I have been weigh lifting since January so, well I will just try. Run 1k the other day earlier this week and I was sooo slow but it feel good afterwards. Go Catharina Go! 

Photo from Flachau Toursitoffice website.