Mina sommarböcker. | My summer reading list.

mabontomic.jpg

Hej, sitter i sängen och myser. Ute regnar det ett stilla sommarregn och maken "spelar" tennis. Precis när hans tennis skulle börja så började det regna så de dricker lite öl istället. Han spelar tennis varje tisdagkväll och då passar jag på att mysa. Pratade med Gaby, skulle gjort en walk-and-talk (vilket Gaby gjorde på vackra Djurgården) men jag satt i soffan och pratade istället. 

Hello, sitting in bed relaxing. Outside it is raining, a soft summer rain and my husband is "playing" tennis, i.e. drinking beer (since it started to rain just when they were going to start to play). He is playing every Tuesday evening with his friends and I'm having an evening of my own, nice!! Talked to Gaby, was planning a walk-and-talk but the rain changed it to a sit-and-talk in the sofa instead. Gaby, however, took a walk in at beautiful Djurgården. 

mabontomic.jpg

Här ser ni sommaren läslista: | Here is my summer reading list: 

  • Lars Kepler - Kaninjägaren
  • Alex Schulman - Glöm mig
  • Chris Kraus - I Love Dick
  • Edward de Waal - The Hare with the Amber Eyes
  • Edward de Waal - The White Road
  • Paula Hawkings - Into the Water
mabontomic.jpg

Har läst ut Kaninjägaren (en svag 3:a av 5 i betyg) och har precis börjat läsa I Love Dick. En fin recension kan ni läsa på Alexandras blogg (aka Mimmi). Vad läsr ni i sommar? Några tips? 

Och just ja, förra året då? Jo, då lyxade vi till det och stannade en vecka till i "vårt" hus i Kroatien, bara jag och maken,  och bara myste i solen. Vi ses igen! Catharina

Have just finished Kaninjägaren (The Rabbit Hunter) and it got a weak 3 out of 5 in rating from me, and have started to read I Love Dick. You can read a really nice review at Alexandras blog (aka Mimmi). What are you reading this summer? Any tips? 

And last year? Then we stayed another week in "our" house in Croatia and just relaxed, me & my husband, and enjoyed the warm and sunny weather. See you tomorrow! Ciao Catharina