Våga vägra cykeltröja, eller? | Dare to refuse bike jersey, or?

Me, Flachau Austria July 2017

Me, Flachau Austria July 2017

Hej, hade tänkt att ha några inlägg om att våga gå mot strömmen och tänkte rubriken "Våga vägra...". Hade cykeltröja, Mallorca och yoga på listan, men inser att när jag gick och köpte mig en cykeltröja i söndags så får jag nog tänkta om när det gäller inläggen. 

Hello, have had a thought to make a couple of postings highlighting what "everyone" in Sweden is doing at the moment such as; when biking wearing a bike jersey, going to Mallorca, a couple of years ago when "everyone went to a Chalet in Verbier and doing yoga, but realize that I need to rethink the subject after buying a bike jersey the other day. 

Me, Flachau Austria July 2017

Me, Flachau Austria July 2017

Har alltid tyckt att cykeltröjorna ser urfåniga ut med låtsatsreklam som jag betalar för, men denna tröja från Nalini (italienskt märke förståss) kunde jag ju inte motstå! Behövde köpa att par till cykelbyxor då jag tvättar de enda jag har varje dag. 

Ovan ser ni före- och eftebilder från dagens tur ToR Flachau - Schladming på nästan 65 km. Tyvärr lite suddig, men men... Trött och svettig men helt ok. Ni får se lite mer bilder senare i veckan. Och som jag har skrivit tidigare, man kan ju alltid ändra sig, eller hur? Vi ses imorgon, Catharina

Have always thought the bike jersey looks stupid with the fake ads, which I have to pay for, but this jersey from Nalini (Italian of course) I couldn't resist! Needed to buy another pair of shorts since I'm washing the ones I have everyday. 

Above you see before- and after pics (a bit blurry, sorry) from our trip back and forth Flachau - Schladming, almost 65k. Tired and rather sweaty, but actually rather ok! You will see some more pics later in the week from the tour. And as I have written before, never say never! See you  tomorrow! Ciao Catharina