Vad gör du nu för tiden? | What are you doing nowadays?

Hej, idag är det dagsregn här, eller som vi kallar det i familjen "riktigt Mimmi-väder" då hon älskar regniga dagar. Mysigt! 

Har nu fått frågan "Vad gör du nu för tiden?" flera gånger på sistone och svarar "Hmmm, lite av varje, typ fixar lite, tja du vet... och lite mer mummel..." och sedan tillägger jag "Jag har det bara bra! Inte så pjåkigt men lite lamt, eller hur? Så måste nog jobba på att få till ett bättre svar. Och jag har dagarna fyllda (tja inte till brädden då förståss) med massa saker. Och vad gör jag då? Bokningar, finanser och städning av våra stugor, bloggar här  denna och på Sporthälsa, inrett en lägenhet samt ett nytt projekt på gång in, gjort ett kortare interimsuppdrag, keramik när jag kan, tränar en hel del och pysslar hemma med bakning, blommor och allt mellan himmel och jord, och just ja reser också... Men visst kan jag göra det mer flashigt eller hur? Driver eget företag som hyr ut Chalets, är en Influenser och satsar på träning och hälsa samt jobbar med både Interior Design och interimsuppdrag, tjaa oavsett namn så är innehållet kul!! Men får väl slipa på min Elevator pitch eller det svenska osexiga namnet hisspresentation, haha!! 

Hi, today it has been raining the whole day, from early morning to late evening. A favorite weather for my daughter Mimmi, and actually rather cozy!

Have now started to get the question "What are you doing nowadays?" and my reply is "Hmmm, different things, fixing at home and yeah, you know..." and then I finish with "I'm having a good life", not bad but a bit lame, right? So I need to work on a proper answer. My days are filled (ok not packed) with a lot of things. With what you might wonder? Well, taking care of the bookings, the finances and the cleaning for the Chalets, blogging here and for Sporthälsa, decorating one apartment and just got another assignment, one interim assignment that might lead to more, pottery when I can, exercising a lot and fixing at home with baking, in the garden with our flowers etc etc and yeah, travelling rather a lot as well... But too long, but the best of it is that it works, and I love it!! But think I have to work on my elevator pitch, haha. 

And for the non-Swedish readers: The Swedish singer Tomas Ledin had a major hit with the song above in 1990 and one of the major lines in the song was "What are you doing nowadays?"

IMG_9804.JPG

Min morgonrutin som jag skapat under året som gått är att gå ner och starta min Pavoni, sätta på P1 och dricka ett glas citronvatten, läsa lite bloggar och dricka en fantastiskt god cappuccino. Sedan är jag redo för dagen...  Idag på P1 Kultur hörde jag att de släppt soundtrack till HBO-serien Big Little Lies. Och, vilken bra musik. Gå in och lyssna vettja!

My morning procedure that I have created during the year that has passed it to go downstairs, start my Pavoni, turn on the Swedish radio, drink a glass of lemon water, read some blogs and drink my own delicious cappuccino. Then I'm ready for the day... Today I've heard on the radio about the release of the soundtrack to HBO series Big Little Lies. And, such a wonderful music! You just have to listen!!! 

Får vänta tills serien kommer på Netflix då jag inte vill betala för HBO, men tills dess går soundtracket varmt på Spotify. Ha en skön måndagkväll! Vi ses! Catharina

Have to wait until it comes on Netflix, don't want to pay for HBO, but until then the soundtrack will be part of my daily routine for a while. Have a nice Monday evening.!See you! Ciao Catharina