Radstadt, en grannby. | Radstadt, a nearby village.

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Hej, idag har jag varit trött, hehe bra fråga varför? Men tror vädret påverkar. Vi har varit och fixat i Radstadt idag, de har lite olika uppdelning mellan byarna vad man kan göra så här ligger tex Notarius Publicus (när du behöver ordna officiella papper), och här ligger också vår träningsstudio, och det blev en timmas styrketräning, och idag hade de marknad på torget så vi köpte en pumpa och lite mangold, mums! Ikväll har vi en mysig hemmmakväll, inget planerat, så tänkte stryka. Och jipiii kommer att ha strukit igenom hela högen som låg i min mammas gamla mangelkorg, och den var inte liten, har legat och väntat på mig i mer än ett år. Imorgon blir det städning av stugorna och det ser ut att bli fint väder så en cykeltur på eftermiddagen, är inplanerad. Happy Friday!! Catharina

Hello, today I've been really tired, hehe good question why? But think the weather is affecting me. We have been to the nearby village Radstadt to arrange a couple of things; fitness, notarius publicus and the local market. Bought a pumpkin and some chard, yummy! This evening we have nothing planned so just a relaxed evening at home. I'm planning to finish ironing the heap that have been waiting for me for over a year (crazy right?). Have been doing an hour a day this week, and now my mothers mangle basked it almost empty, hurray!! Tomorrow we have new guests coming so cleaning the Chalets is on the agenda, and the weather looks nice to a tour with our mtb is on the agenda. Happy Friday!! Ciao Catharina

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Radstadt, Salzburgerland July 2017

Radstadt, Salzburgerland July 2017