Värmerekord. | Record Heat.

FullSizeRender.jpg

Hej, första dagen i augusti och vi rekordvärme denna veckan! Förra veckan var det dagsregn och typ 16 grader och denna veckan uppåt 36 grader, piuhh! Vi bestämde oss för att ta en liten kort vandring på morgonen, med lite medhavd frukost, så vi åkte till Rossbrand på 1.768 m.ö.h. 

Hello, first day in August and we have record heat hear this week! And last week we had rain for three days and 16 degrees and this week it is up to 36 degrees, piuhhh! We decided to take a short hike this morning, with some breakfast, so we went to Rossbrand at 1.768 altitude. 

IMG_1566.JPG

Låter bilderna tala för sig själva. Vackert eller hur? Vi var ju här med Bojans syster i slutet på maj, se här. Här upp var det behagliga 24 grader och en svalkande vind. 

I let the photos show how beautiful it is. We were here with Bojans sister end of May, see here. Up here it was easy-breeezy with 24 degrees. 

FullSizeRender.jpg

Ikväll har vi grillparty för Bojans tenniskompisar, och en perfekt grillkväll. Och ovanligt att med denna värmen att det inte är åska, men det är bara att njuta. 

Tonight we will have a grill party with Bojans tennis friends, so a perfect evening! Really unusually with this heat and no thunderstorm, but only to enjoy!! 

FullSizeRender.jpg

Har precis gjort iordning en ny omgång med kallbryggt kaffe så mums imorgon. Delar med mig av mitt recept. Nu skall jag fixa bröd till kvällen middag och duka samt sätta upp lyktor. Ha en bra kväll! Catharina

Have just put a batch of cold brewed coffee in the fridge, will need to wait until tomorrow to sip it. Will share the recipe tomorrow. Now I need to fix the bread for the dinner tonight, set the table and arrange with lights. Have a nice evening! Ciao Catharina