Kallbryggt kaffe och Gypsy på Netflix. | Coldbrewed coffe and Gypsy at Netflix.

mabontomic.JPG

Hej, vad passar inte bätte i denna sommarvärme än kallbryggt kaffe! Följer bloggen @mycasa där Åsa ger ett perfekt och enkelt recept. Kolla länken för recept, och superfina bilder, som alltid! 

Hello, perfect days for Cold Brewed Coffee! Saw a recipe at one of my favourite blogs @mycasa. Simple and with beautiful photos, as always! All in Swedish, but easy to translate. 

mabontomic.JPG

Och var så trött idag så efter att ha fixat och grejat gav jag upp vid tre-tiden. jOch bestämde mig att köra ett maraton, nej inte springa, utan titta på en av Netflix nya serier; Gypsy. Har ni sett den? 

And was really tired today so at three I gave up and decided I needed / wanted to binge watch the rest of Season 1 of Netflix series Gypsy. Have you seen it? 

Naomi Watts är huvudperson, och spelar Jean som är psykolog. Man får följa med i hennes vardag med familj, förotsliv och hennes patienter. Hon ger ett sympatiskt intryck, och hon är så snygg och sval och man kan inte annat än gilla henne! Men något stämmer inte, och hon är fullständigt oetisk (och kreativ får man väl lov att säga) gentemot sina patienter, och även mot sin familj och sina vänner. Och något kryper in under huden på mig när jag tittar; hennes lögner, kärleksaffär (och japp en hel del sex) och man börjar tappa greppet om henne och man börjar gilla henne mindre och mindre... Serien är långsam, men i dagens snabba värld är det ingen nackdel, snarare tvärtom. Allt går inte fort, livet går inte alltid fort! Tid till eftertanke är åtråvärt, och det får man här! 

Naomi Watts is the main character, and she is playing Jean, a psychologist. We follow her in her daily life with family, surburban life and her patients. And you like her, she looks gorgeous and is cool! But something is not right, and she is totally unprofessional (and creative I had to admit) when it comes to her patients, as well as her family and lover (and yes, it is rather a lot of sex) and you start to dislike her, little by little... The series is slow, but I don't consider that to be negative, on the contrary! It give you time to reflect and to see the small details... 

Och att dessutom höra denna vackra remix av Fleetwood Mac låt Gypsy, gör ju att man inte vill spola förbi introt en enda gång! Serien är obehaglig och kryper in under skinnet, och är som gjord för binge watching!!! Längtar redan till säsong 2!! Vi ses, Catharina

And to hear the beautiful remix of Fleetwood Macs song Gypsy, is a treat and I didn't fast forward the into one single time. And the series is creepy, and it is just perfect for binge watching!! Longing for Season 2. See you! Ciao Catharina