Mys med familjen. | Lovely day with my family.

My family; Selma, Josefin, Stefan, Ullis, Linnea & Isa. Kungsbacka, Sweden August 2017

My family; Selma, Josefin, Stefan, Ullis, Linnea & Isa. Kungsbacka, Sweden August 2017

Hej, igår hade jag en helmysig dag med delar av min familj. Har ju på min sida "bara" kvar min storasyster Ullis och min storebror Bosse, kolla här lite kort om oss. Och min syster Ullis har två tjejer; Josefin och Linnea och de i sin tur har precis fått två små söta bebisar; Selma och Isa ( och vi verkar ju bara få tjejer, hehe)

Hello, yesterday I had a lovely day with part of my family. I only have my big brother and big sister left, check it out here. And my sister Ullis have two daughters; Josefin and Linnea and they have two cute babies; Selma and Isa (and it is only girls, girls, girls!!) 

FullSizeRender.jpg

Och jag fick en heldag med dessa finingar!! Lycka!! Det började med frukost hemma hos Josefin och hennes man Staffan (nygifta) och Selma, snart 11 månader. Så mysigt och gott!! Sedan kom syster och svåger och det blev fika och sedan vi packade in oss i bilen och åkte till Kungsbacka för att hälsa på Linnea och lilla Isa, 3 månader. Första gången jag var hemma hos Linnea med pojkvän Joakim (skall gifta sig till nyår) i deras nya fina hus och första gången jag träffade lilla Isa. Det blev lunch, och lite senare blev det fika nr 2. Så gott! 

And I got a whole day with these lovely people! Pure happiness! It started with breakfast with Josefin and her newly wedded husband Staffan, and Selma, soon 11 months old, at their place. Then my sister Ullis and her husband arrived and we had a Swedish Fika, then we headed down to Kungsbacka to see Linnea and her family. She has moved here, with her husband-to-be, Joakim and their daughter Isa, 3 months old to a really nice house. First time I got to see the house and little Isa. We got lunch and fika no 2

Därefter blev det daxs att åka vidare norrut mot Uddevalla. Och just ja, kommer man från västkusten så säger man ju Tjex. Vi ses imorgon! Catharina

Then it was time to leave for next destination. You will hear about it tomorrow! Ciao Catharina