Att handla presenter. | To buy presents.

IMG_1762.JPG

Hej, nu sitter jag på tåget ner till Göteborg där jag skall träffa min syster Ullis och hennes mysiga tjejer Josefin och Linnea, som båda har fått bebisar; Selma som är 10 månader och Isa som är 3 månader. Samt att jag, naturligtvis hehe, skall hälsa på Gunnel och hennes familj. En week-end i Bohuslän står på schemat, trots 17 grader och regn. Och när man skall hälsa på alla måste man ju ha presenter med sig. 

Hello, sitting on the train going from Stockholm to Gothenburg. It feels like Friday!!! Will meet my sister Ullis and her two lovely daughters Josefin and Linnea, who both have babies; Selma almost 10 months and Isa almost 3 months. And I will, of course, meet my BFF Gunnel and her family. We will spend the week-end in Bohuslän in their summer house, nice, despite 17 degrees and rain. And when seeing so many people, you have to bring presents, right? 

IMG_1763.JPG

Och detta med att handla presenter är inte alltid så lätt, eller hur? Att inte handla för dyrt, att inte handla uppåt väggarna fel, speciellt som det i vissa fall kan vara svårt att byta. Har märkt att vissa vänner har en förmåga att handla presenter som är helt rätt, och det är nog en liten talang.

Jag tycker att det är kul att handla presenter, och utgår ifrån 1) vad jag tycker om 2) vad som är fint och 3) den andra personens smak, intressen och behov samt 4) kostnaden. Ibland är det lite knepigt och då beöver man fundera lite fram och tillbaka, och ibland är det busenkelt. Den tilltänkte presenten måste landa i magkänslan; Ja, denna blir perfekt!

And to buy presents is not always that easy, right? To buy something relevant at a decent price, specially when it sometimes can be difficult to exchange the present. And some of my friends really have the gift for buying the perfect gift, a talent maybe? (Anne, right?)

I love buying present and for me I think about the following things 1) what I like 2) what I think looks nice 3) the other persons taste, interest and needs and 4) the cost. Sometimes difficult and sometimes is really easy and sometimes you need to think and re-think, until you feel it in the your stomach; Yes, this is perfect! 

IMG_1764.JPG

Och vad har jag köpt då? Hmmm, det väntar jag med att avslöja då mottagarna av ovanstående presenter läser min blogg. Men ni får reda på det snart! Funderar också på att skriva upp i en liten bok vad jag köper (ni vet som när man har en bok där man skriver upp vad man bjuder på för middagar, för det gör ni väl?), så att det inte blir samma sak två gånger, som det har råckat bli några gånger hehe. 

Fick mig också en egen liten present igår, till min mest använda ägodel; min iPhone 6+, ett mobilskal från Gucci. Fint eller hur? Vi hörs! Catharina

And what have I bought? Well, can't reveal that right now since the ones that will receive the gifts ready my blog. But I will share it soon! Also thinking about to write in a book what I'm buying (you know like when you have people over for dinner and write down what you served, because you do that right?) so I don't buy the same thing twice, because that has happened.

Also got myself a present; a mobile cover from Gucci for me Iphone 6+. Love it! See you! Ciao Catharina