H&M.

FullSizeRender.jpg

Hej, oj vad dagarna rusar fram. Har fixat idag med lite av varje. Och prövade nya funktionen på kameran med min wifi-uppkoppling och insåg att jag ju kunde ta bilder via mobilen med kameran. Men behöver kanske jobba lite på mitt modellande... Här ser ni vad jag köpte på H&M igår. Klänningen är till ett bröllop i höst och tröjan för mys.. 

Hello, the days are flying by fixing miscellaneous stuff. Today I tried a new function on my camera; the wifi connection to take photos via my mobile. But need to work on my modelling skills, hehe... Here are the things I bought at H&M yesterday. The dress is for a wedding later in the autumn and the sweater is for cozy evenings.. 

FullSizeRender.jpg

I Gabys vardagsrum...

In Gaby's livingroom...

FullSizeRender.jpg

I Gabys sovrum. Tror båda två kommer att bli nya favoriter och kul med rött! Vi ses! Catharina

In Gaby's bedroom. Think they will be new favorites and cool with red. See you tomorrow! Ciao Catharina