Sakta jag går genom stan. | Walking slowly through the city.

FullSizeRender.jpg

Hej, nu är jag hemma i Stockholm, mysigt! Flög från Salzburg, via Frankfurt mitt på dagen. Landade vid tre och tog Arlanda Express in och sedan vandrade jag långsamt genom stan i det vackra vädret. Har saknat Stockholm! Mysigt att göra små stopp i lite affärer; Iris Hantverk, H&M (där jag hittade lite snygga saker, bilder kommer imorgon) och Svenskt Tenn samt handlade lite mat. Så mysigt att bara gå långsamt genom stan och njuta, ensam! 

Hello, back in Stockholm, nice! Flew from Salzburg, via Frankfurt and landed at three. Took Arlanda Express into the city and then I slowly walked through the city and it was nice and warm. A perfect welcome from Stockholm and I have missed the city! And nice to make small stops here and there; Iris Hantverk, H&M (where I found a couple of nice things, will show you tomorrow) and Svensk Tenn. So nice to slowly walk through the city and just enjoy, on my own!

FullSizeRender.jpg

Bor några dagar hos Gaby, sedan hos Mimmi och sedan "hem" till Täby. Skall fortsätta med att hjälpa / inreda det sista i Gabys lägenhet och sedan Mimmis lägenhet, som ju är ny, men där allt var fint så bara inredning. Mysigt att bo lite i deras lägenheter. De är i Los Angeles med sin pappa och firar sin farbror. 

Will stay a couple of days with Gaby's, and then at Mimmi's apartment while they are in LA with their father, celebrating their uncles birthday. Nice to get the feeling in their new apartments and then I will help them with the styling of the apartments; Gaby's final stage and Mimmi's new, but needs less work, only decoration. 

FullSizeRender.jpg

Ikväll hade jag inget bokat, utan vet med mig att jag behöver "landa" lite när jag kommer hem. För mig betyder det lite onyttig mat, vila lite och titta på Netflix. Kan inte riktigt släppa Gypsy som jag såg för två veckor sedan så den får var på liksom i bakgrunden. En eftermiddag/kväll räcker, sedan är jag redo för äventyr. Full fart i 10 dagar så häng med på min Stockholms- & västkustvistelse.

Förra året då? Jo, då var det full fart. Lite lustigt att jag är i Stockholm exakt samma datum. Dels var det stort party för min fd svägerska Wivvi, jag opererade bort en fetknöl på min arm, hade Hejdå-party för Mimmi som skulle åka till Burlington, Vermont och plugga på University of Vermont ett år och på torsdagen flög vi båda till Boston, för att sedan bila upp till Burlington. Helmysigt!! 

På återhörande, Catharina

Tonight I have nothing booked since I know that I need to "land" when coming home. For me that means some not so healthy food, resting and watching Netflix. And can't stop thinking about Gypsy, so watching it again a little bit in the background. And one afternoon/evening is enough then I'm ready for adventure. And the next 10 days are booked, but not crazy booked, as I used to do, but both Stockholm & the west coast is on the plan so here we go.

And last year? Well then it was busy times. And funny, exactly the same dates in Stockholm as this year. And then it was a big party for my ex-sister-in-law Wivvi,  I had an operation, a small one, farewell party for Mimmi that was going to Burlington, Vermont to study at University of Vermont for year, and on Thursday we flew together to Boston and then we rented a car and went up to Burlington. Soo nice!

See you! Ciao Catharina