Handplockat #9 | Handpicked #9

Northern Sisters - Anna Malmberg - Scarabeo Camp

Northern Sisters - Anna Malmberg - Scarabeo Camp

Marimekko - Urna by Carina Seth-Andersson

Marimekko - Urna by Carina Seth-Andersson

Marimekko SS18

Marimekko SS18

Savon Verison Orginale Body Balm Anis Patchouli

Savon Verison Orginale Body Balm Anis Patchouli

Tell Me More SS18

Tell Me More SS18

Our Food Stories - Pampas Gras

Our Food Stories - Pampas Gras

Gucci  - Princetown Merino Wool Slipper

Gucci  - Princetown Merino Wool Slipper

Gucci - iPhone Case

Gucci - iPhone Case

Tell Me More SS18

Tell Me More SS18

Ellos - Wallpaper Penelope

Ellos - Wallpaper Penelope

Puik - Coat Hanger Loop

Puik - Coat Hanger Loop

Svenskt Tenn - Flower Pin

Svenskt Tenn - Flower Pin

Hej, nu är Handplockat tillbaka igen! Nu när julen är bortplockad så känner jag för att uppdatera vårt hem med lite ny färg och har insett att jag nu dras till färgställningen lejongult - amber - gult. Passar fint till allt trä vi har här hemma, men också till guld. Och ovan ser ni en mix av snygga och fina saker i just denna färgställningen som jag fallit för den senaste tiden. Mest inspiration men kanske Marimekkos amberfärgade vas får flytta hit hem till oss. Guccis tofflor är ju kul, men till det facila priset av nästan 9.000 kr. Hmmmm, nej skulle inte tro det. Och att sitta i tältet ovan i värmen med rufsigt hår, absolut! Har alltid tyckt om torkat gräs och blommor, och nu verkar de vara på modet igen, tur att man är inne någon gång, hehe

Inspirerad? Hoppas det! Vi ses! Ciao Catharina

Hello, now Handpicked is back! Now when the Christmas is over and all decoration is back at the attic, I feel the wish to update the color scheme at home a bit, and have realized that I'm now drawn the the color setting lion yellow - amber - yellow. Suits rather good with all the wood that we have at home, but also to the gold. Above you see a mix of some of my favorite things in this color mix. Most probably the vase from Marimekko will move in here. Gucci's loafers is fun, but for nearly 900 euro, no I don't think so. And to sit in the morning heat in the tent above with tousled hair, yes absolutely!! Have always liked dried flowers and grass, and now it seems to be in fashion, nice!

Inspired? Hope so!! See you! Ciao Catharina