My 2018's quote.

Jägersee, Wagrain, January 2017

Jägersee, Wagrain, January 2017

Hej, helg igen, skönt!  Vi har idag åkt skidor och fixat både hemma och i stugorna, inför veckans gäster. Har ju skrivit mina nyårslöften, så det är klart. Men funderar fortfarande lite kring detta året, som känns lite som ett frågetecken. Vet ej riktigt varför men kanske inte så tokigt ändå. Har funderat kring att ha ett ledord för året men kände att jag inte kunde hitta just ett ord som passade, och hittade då detta citat på Träningsglädje, och kände att "Japp! det kommer att passa mitt år perfekt!". Sara som driver bloggen Träningsglädje pratar om Superåret 2018, men tänker att man inte behöver sätta någon etikett utan bara göra det hela lite bättre, lite annorlunda och med ett leende. Kommer att printa ut det och sätta upp det här hemma, på ett flertal ställen. Så följ med på mitt år.... Ciao Catharina från soffan :) 

Hello, the last holiday for this holiday season, nice! Today we have been skiing and also fixed at home and in our chalets, for new guests arriving. Have been writing my New Years Resolution, but are still thinking about this year, and it feels like a question mark. Not sure why, but maybe not so bad. Have thought about having one word to represent this year, but couldn't find the right one, and when I found the quote on Träningsglädje (a Swedish blog) then I felt "Yes, this is it!". Sara, who runs the blog, says that 2018 will be a Super Year, but I thought that I don't have to put a label on it, just do things a bit better and maybe a bit different, all with a smile. Will print it and put it up in a couple of places in the house. So come with me and follow me.... Ciao Catharina