Solen skiner inte alltid här. | The sun is not always shining here.

mabontomic.jpg

...men njuter för fullt ändå! Och här fortsätter det att snöa och snöa och nu med plusgrader.  Här är lite bilder från förmiddagens skidåkning. Inte de bästa men ni får lite känsla för dagens utsikt. Men snön var bra och det var kul att åka. 

...but we are still enjoying every minute of it!!  And it continues to snow and snow and snow, now with plus degrees. Here are some pics from today's skiing, with good snow and really fun skiing. Not the best photos but for you to get the feeling of todays skiing. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Och här är mina julklappar och vi har det så mysigt ihop!!! Mimmi fixar med en uppsats och Gaby har välförtjänt jullov. Vi pratar och pratar och skrattar och skrattar och hittar på lite aktiviteter men myser för det mesta hemma på kvällarna med tänd brasa, en god hemlagad middag och lite tv eller spel. 

And here with my X-mas presents and we are having such a nice time!! Mimmi is working with an assignment and Gaby is having a well deserved holiday. We are talking, talking, laughing, laughing and do different things but most of the we are at home enjoying a relaxed time, in front of the fire with a home cooked dinner. Nice!!

mabontomic.jpg

Och mitt Flachau från vår skidbacke!! Man ser ju inte så mycket men visst skymtar ni byn därnere? 

And my Flachau from our ski slope!! You don't see that much but it is down there...

mabontomic.jpg

Och sicken tur att jag köpte nya skidglasögon (bild från julafton med sol) annars hade jag den senaste veckan inte sett något alls; Oakley Prizm med de ljusaste glasen. Perfekt! På återhörande!! Ciao Catharina

And really good that I bought new snow googles (picture from Christmas Eve when it was sunny) otherwise I wouldn't have seen anything the last week; Oakley Prizm with the lightest glasses. Perfect!  See you!! Ciao Catharina