Tisdagarna med... | Tuesdays with...

mabontomic.jpg

…med mig själv! Snart så… åker maken iväg och spelar tennis. Varje tisdagkväll mer eller mindre året runt spelar han tennis, och då passar jag på att mysa själv hemma. Hittar inte på något med någon utan vill bara vara hemma. Har ju hela huset för mig själv men går helst (läs: alltid) upp i sovrummet med en kopp te, något att äta och sätter på tv:n SAMT min iPad med en serie. Kanske datorn också och bloggar lite. Hela stora sängen för mig själv. Och bara myser! Tennis innebär ju också en eller två öl, tidigare massa öl, men inte längre. Så ibland hinner jag somna innan maken kommer hem. Och just denna kvällen, bara en kväll, njuter jag av enormt mycket!!

…with myself! Soon… is my husband going to play tennis. Every Tuesday evening, all year around, is he playing tennis, and I’m enjoying to be alone, once a week. No plans with friends, no just want to be home. I have the whole house for myself but I prefer to be in our bedroom. With a cup of tea, something to eat and then I turn on the TV as well as a series on my iPad. Maybe the computer is turned on as well, doing some blogging. Have the whole bed for myself. After the tennis there is also a beer or two, before many more, but not any longer. So sometimes I fall asleep before he comes home. And I do enjoy to have just this evening just by myself!

mabontomic.jpg

Maken och jag gör ju ALLT TILLSAMMANS! Handlar, tränar, fixar, reser, städar, cyklar, lagar mat mm mm OCH vi är ju också tillsammans 24/7. Vilket vi stortrivs med! Det trodde jag inte att jag skulle gilla då jag alltid velat ha mitt eget utrymme, även hemma, alltid. Men vi ger varandra det utrymmet som vi båda behöver ändå så förutom tisdagarna, så behöver jag inget mer. Konstigt men bra!

My husband and I are doing EVERYTHING TOGETHER! Shopping, training, traveling, cleaning, mountain biking, cooking etc etc AND we are together 24/7. Which I really like!! Which I never thought since I have always needed my own space, even at home, always. But I think we are giving ourselves this space, so we don’t need it. Well except for my Tuesdays. Strange but good!

FullSizeRender.jpg

Nu snart så blir det dock en G&T, så här en helt vanligt tisdag. Och sätter nog inte på någon film utan läser och kollar igenom de tidningar och broschyrer som jag hade med mig hem från Wien. Samt börjar att skriva en Cityguide för Wien. Så lite variation.

Och kom på att jag hade boken Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom, men har inte läst den Sså den läser jag härnäst. Ciao Catharina

So soon it is time for this weeks Me Time, but today first and G&T, on an ordinary Tuesday, then a cup of tea. And will probably not see any series but will read and flip through magazines etc that I picked with me from Vienna. And will start writing a City Guide of Vienna. So a bit of variation.

And found the book Tuesdays with Morrie by Mitch Albom in my bookshelf, and haven’t read it, so it will be next on my reading list now. Ciao Catharina