Safari, Wien & kraschad dator. | Safari, Vienna & a crashed computer.

IMG_5802.JPG

Hej, nu är vi på väg på nya äventyr igen. Vi är nu på väg till Wien för maken behöver visum för vår Sydafrika-resa i november. Vi måste åka till Sydafrikanska ambassaden som ligger i Wien och de kräver numera personligt besök. Vi stannar en natt i Wien och kommer att göra lite utflykter. Idag skall vi försöka hinna med ambassaden, så har vi hela dagen imorgon för sightseeing.

Hello, now on new adventures, again. We are now going to Vienna because husband needs Visa for our trip to South Africa in November. And the embassy is in Vienna and we need to go there in person. We are staying one night so we will have some time in Vienna. Not just going there and back home direct. Today we will visit the embassy so we’ll have the whole day tomorrow for sightseeing.  

IMG_5804.JPG

Och då min dator kraschat så får ni se lite bilder från förra årets safari, från min mobil. Mina bilder från Wien finns på den externa hårddisken som jag bara kan nå via min dator. 

And since my computer has crashed you will only see photos from last years safari, saved on my mobile. My photos from Vienna is on the external hard disk which I only can access via my computer. 

IMG_5805.JPG

Och just det, kraschad hårddisk. Och ja, därför dröjer mina reseguider från Rom och Kroatien också. Förlåt... Hmm dags att köpa ny dator. Funderar på en mac men måste kolla med min dataexpert (min äldsta dotter)... 

And yes, crashed hard disk. And yes, that is the reason for the lack of updated from Rome and Croatia. Sorry... Maybe time to buy a new computer. Thinking about a mac, but need to check with my computer expert (my oldest daughter)...

IMG_5806.JPG

Vi åker till Wien tillsammans med våra vänner Günter och Johanna. Sist vi var på resa tillsammans var när de besökye oss i Stockholm för tre år sedan. Mysigt!  

We are going to Vienna with our friends Günter and Johanna.. Last time we travelled together was when they visited us in Stockholm three years ago. Nice!! 

IMG_5803.JPG

Mysigt att komma till Wien igen. Är så förtjust i den staden. Vi ses! Ciao Catharina  

Nice to come to Vienna again! I really like the city. See you later!! Ciao Catharina