Doing nothing at all.

FullSizeRender.jpg

Hej, och tack för att du kikar in här och läser min blogg. Det tycker jag om, väldigt mycket!!! Ville bara att du skulle veta det. 

Vi är nu hemma efter en hemtiskt vecka som började med Oktoberfest i München och slutade med ett par dagar i Wien. Mer om detta i senare inlägg. För idag gör vi just ingenting... 

Hello, and thank you for checking out my blog. Makes me very happy! Just wanted you to know that.  

We are now home again after a rather hectic week which started with Oktoberfest in Munich last Sunday and ended with Vienna a couple of days at the end of the week. More about this later. Because today I’m doing nothing... 

IMG_5718.JPG

Vi byter bara plats från säng till soffa men i samma horistonella läge. Inga promenader, fitness, fix eller just ja, ingenting. Hade planerat för mat innan vi åkte iväg så minimalt att göra för dagens måltider. Ibland är det bara sååå skönt att landa hemma. 

We are just changing from bed to sofa, but always in a horistonal position. No walks, no fitness, nust doing nothing. Food already planned for so minimal time in the kitchen, great right? And sometimes just nice to land and regain the energy from your home.  

IMG_5715.JPG

Vi har finfnt väder så i veckan kommer vi att cykla, hurra! Vet ni varför det heter brittsommar? Jo, för Birgitta och Britta har namnsdag den 7 oktober och varma dagar runt detta datum har då blivit britt...sommar. 

We will have really nice weather this upcoming week so will be out on my bike, hurray! 

IMG_5716.JPG

jo just det, det jag har på min att-göra-lista dag är/har varit: packa upp, tvätta och stryka lite samt att komma in i min bok The hare with the amber eyes av Edmund de Waal. Har kämpat på men inser att jag bara kommit till sidan 70... men nu så... nu tror jag att jag är på gång. Ha en riktigt skön lördag! Ciao Catharina

Well, will do/have done a couple of things today. So not totally useless. Unpacking, doing some washing and ironing and try to get into my book The hare with the amber eyes by Edmund de Waal. Have been starting over and over again, but now I will read and read to get into the book. Think I have made some progress today. Have a really good Saturday! Ciao Catharina