Jag, den itusågade damen. | Me the Zig Zag Illusion.

mabontomic.jpg

Kära nån vad livet kan ta snabb vändning. Har nu legat till sängs i över 60 timmar och vet ej när jag kommer på benen. Idag har jag fått smärtstillande dropp och just nu känns det ok. Men är SÅÅÅ rädd för att stiga upp ur sängen. Och känslan är just att jag är itusågad. Benen funkar, överkroppen funkar men min ländrygg, och hela core, är ur funktion. Och det är ju den man använder när man skall resa sig upp. Fy och usch! Igår kväll nös jag och jag skrek av smärta efter det och kunde knappt sova på hela natten för jag kunde inte röra mig.

Oh dear how fast things can change. Have now been in bed for 60 hours without any possibility to get up and I don’t know when I will. Today, however, I have got painkillers intravenous so right now it feels better. But I’m REALLY afraid of standing up. That is what is triggering the pain. And I feel like I’m the Zig Zag illusion. The legs are working, the upper body is working but my lower back or spine is in such a pain, so I can’t stand up. Shit! And yesterday evening I sneezed and that’s right, what are you using then, the core / lower back. I was screaming out of pain and could sleep the whole night, let along move more than 2 cm back and forward.

mabontomic.jpg

Tänk att man bara kan längta efter att kunna stiga upp ur sängen och gå på toaletten och att duscha. Bara det! Och jag börjar känna mig nervös… Hur länge skall detta hålla i sig? Jag vet att det är vila och smärtstillande som gäller men ingenting händer… Och jag vet inte vad som slutligen triggade detta så är nervös/rädd för att jag, när jag väl är på benen igen, skall göra något för att det skall komma tillbaka.

Inget kul, inte alls! Ciao från en ledsen itusågad dam.

And my only goal right now is to be able to just stand, go to the toilet, take a shower.. Just that! And I’m really starting to get nervous… How long will this take? I know that rest and pain killers is the help, but it doesn’t seem to help… And I’m also nervous about that fact that I don’t know the trigger for this so will I do something similar again??

Not fun at all, not at all! Ciao from a Zig Zag Illusion lady.