Julstress, näähh... | Stressed up for X-mas, no not really...

mabontomic.jpg

Hej, fortfarande i sängen fullproppad med smärtstillande. Sjunde dagen… Hade som mål idag att försöka komma upp och åka till läkaren men det gick inte. Men målet blir istället att komma upp och gå runt här på övervåningen. Men imorgon så kanske…

Hello, still in bed. Six days and counting. Still full of pain killers. Did have as a goal today to go to the physician for an examination but couldn’t make it. So revised my goal to be up every second hour to walk around here on the second floor. But maybe tomorrow…

mabontomic.jpg

Är ändå glad att jag är piggare så kan fixa massa från sängen. Tänkte idag börja planera lite för julen när familjen kommer. Men har lagt planerna på den perfekta julen på hyllan och bara att samla alla runt omkring oss. Känns bra!! Det kommer ju fler jular så bara oklokt att göra något annat.

But still happy that I have more energy and can still do a lot of things from the bed. Will also start planning for X-mas when the family is coming. But have decided to scrap the perfect X-mas and just gather everyone around us. Feel good!! And there will come more X-mas so unwise to do anything else.

mabontomic.jpg

Idag är det måndag och det är julafton om precis en vecka. Familjen börjar trilla in allt eftersom i slutet på veckan; yngsta dottern kommer från Rom tidigt fredag morgon, äldsta dottern från Stockholm lördag kväll och sedan ex-svärföräldrar och ex-man med familj på söndag eftermiddag.

Lite blommor, lite fin dukning och god mat. Det är det som kommer att bli vår jul i år. Mysigt ändå!! Vi ses! Ciao Catharina

Today it is Monday and X-mas Eve next Monday. The family will arrive in the weekend; my youngest daughter is coming early Friday morning from Rome, my oldest daughter Saturday evening from Stockholm and then my ex-parents-in-law with my ex-husband and family on Sunday afternoon.

Some flowers, nice table settings and good food. This will be our X-mas this year. Cosy and nice! See you! Ciao Catharina