Att börja min morgon med känslan av att ha tid. | To start each morning with a feeling that I have time.

mabontomic.JPG

Ja, visst låter det som en självklarhet men det är det inte för mig. Har varit en kvällsmänniska och senaste åren mer av en dagsmänniska (trött på morgonen och kvällen men pigg på dagen) och har egentligen aldrig gillat morgonen. Men nu så, både att känna att jag är pigg på morgonen och att tänka denna tanken varje morgon och helt plötsligt känns det som att jag har oceaner med tid, befriande. Och stressen känns långt bort. Tänk att en enda tanke kan ha så stor betydelse. Perfekt så här i jultider, eller hur? Pröva du också. Ciao Catharina

This sound like a given, right? But not for me. On the contrary, I have always been more of an evening person and I have not really liked the morning. But that is changing, fine with waking up early and now also this new thought. And it really change my perception for the rest of my day and it feels like I have double the time and without stress. Interesting how just one thought can have such an impact. Try and see for yourself!! Ciao Catharina