Vart åker jag i år då? | Where am I going this year?

Porec, Croatia, July 2016

Porec, Croatia, July 2016

Hej, håller på att kika lite på årets resor. Och just nu ser det ut att bli mest inom Europa. Mysigt med kära återseenden. Dessa resor är planerade / håller på att planeras: | Hello, this is this years planned trip, so far. Nice to see friends and to see old places. 

Edinburgh - i början på juni tillsammans med fd svärmor och mina dörrar. En sk walking-down-the-memory-lane-kind-of-trip. För att fira förra årets 75, 55, 25 och 23 års födelsedagar. | Edinburgh - in the beginning of June with ex mother-in-law and my daughters. A so called walking-down-the-memory-lane-kind-of-trip. My ex-mother-in-law is born in Edinburg and we spend a lot of time there when my girls where small. We will know celebrate last years birhtdays; 75, 55, 25 and 23. 

Mostar - i juli för att ta en paus på en lång resa till Kroatien, se nedan. Kort blir det på den berömda bron och lite andra roliga ställen. Räknar med varmt väder, här brukar det vara ca 40 plus. | Mostar - in July to take a short brake from a long trip down to south of Croatia, see below. Of  ourse there will be aome pics of the famous bridge. And expecting warm weather, 40 degrees. 

Korcula - också i jul med våra sydafrikanska vänner. En hel vecka på denna lilla mysiga ö i södra kroatien. | Korcula - also in July with our South African friends. A week is planned at this small beautiful island in south of Croatia. 

Rom - i aug/sept och kanske en gång till då Gaby min yngsta skall plugga där i höst. Måste naturligtvis hälsa på... | Roma - in August/September and maybe one more time because my daughter Gaby will study there in the autumn. And need to visit her... 

Burano, Venice, Italy July 2016

Burano, Venice, Italy July 2016

Porec i kombination med Venedig - i april när första vårsolen tittar fram. Mysigt. Hit vill jag alltid åka!! | Porec in combination with Venize. - in April when the spring has arrived. Nice!! Will always come back here. 

Helsingfors, Finland, May 2016

Helsingfors, Finland, May 2016

Helsingfors - måste bestämma tidpunkt med våra vänner Heidi och Mattisesko när vi skall komma och hälsa på. Kul! En riktig kultur och partyhelg!! | Helsinki - need to decide when to visit our friends Heidi and Mattiesko when to come and visit. Some culture and more party. 

Stockholm & Uddevalla - något / några besök till mina hemstäder blir det alltid. | Stockholm & Uddevalla - well need to visit my home towns.. 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Sydafrika - kanske kanske kanske... Och då förmodligen en kortare trip; safari och Durbain i september. | South Africa - maybe maybe maybe.. And then a shorter trip for a safari and Durban in September. 

Paris & London - kanske kanske kanske i maj/juni Franska Öppna lockar maken och sedan en tur under sundet till London. | Paris & London - maybe maybe maybe in May/June for Roland Garrot and jump over to London. 

Så dessa är årets resor lite kort. Annars blir vi mest hemma. Mysigt!!  

Vad har du får resor planerade? På återseende! Ciao Catharina

So these are my/our trips in short. Otherwise we will be at home. Nice!! See you later! Ciao Catharina