Kan, men jag vill inte... | I can, but I don't want to...

Me prepared for Skydiving at Dana Beach, Kenya October 2017

Me prepared for Skydiving at Dana Beach, Kenya October 2017

Kan, men jag vill inte... | I can, but I don't want to...

... jobba som VD igen och känner mig färdig med den typen av jobb som jag hade i drygt 20 år. Och jag kan gärna vara chef över mig själv och kanske ha medarbetare i min egen verksamhet. | ....work as an MD again and I'm ready with that kind of career that I had for over 20 years. But being my own boss and maybe with some co-workers in my own business that is my present and my future. 

... ge upp min frihet. Vilken ynnest att ha den frihet jag har idag, men känner mig ibland orolig för samma sak. Kan man ha det så här bra eller tar det en ända med förskräckelse en dag? | ...give up my freedom. I'm so happy every day for the freedom that I have today and feeling a bit worried that it will end, somehow, don't ask me why? 

... köpa nya saker såsom kläder, inredning och andra saker som tidigare var tvugnen att ha. Jag letar numera i mina gömmor och hittar fina saker av bra kvalite som jag tidigare köpt och som jag nu kan använda på ett annat sätt. | ...buying new things like clothes, interior as well as other stuff that I "need". Today I'm searching through my cupboards and find things that I can use differently and with some tough, in fashion as well. 

...bo i en storstad. Jag älskar bylivet. Ingen stress, inga köer och man gör allt på 10 minuter. | ... live in a big city. I love the small village living. No stress, no ques or endless lines of people and you can do everything in 10 minutes. 

... sluta resa för det är en stor del av mitt liv och har alltid varit. Kommer i ett inlägg imorgon att berätta lite om mina kommande resor för 2018. | ... stop travelling because it is a big part of my life. Have been and will always be. Will in a posting tomorrow tell you about some of my travel plans for 2018. 

... sluta dricka kaffe och alkhol men absolut att dra ner på intaget. Det är bara nyttigt och ett hälsosamt liv är ju ett av mina mål i år, och det går framåt, men långsamt. | ... stop drinking coffee or alcohol but absolutely have a goal to drink less. More healthy and I have living a healthy life style as part of my goals for 2018. I'm changing but slowly...

... slå mig till ro! Behöver nya utmaningar och saker att hitta på och livet är långt!! Och att hoppa fallskärm förra året eller att faktiskt jobba på att åka offpist denna skidsäsong är just saker som utmanar mig och mina gränser. | ... just relax! Need new challenges and things to do and I have years to come to explore new things. Like last year with ski diving or working on off pistskiing this winter season. These are things that are moving my boundaries. 

... sluta lära mig nya saker för vad vore man då om inte konstant lär sig nya saker. Och det är kul och utvecklande och stimulerande och faktiskt nödvändigt!! | ... stop learning new things because it is so interesting and challenging. And fun and stimulating and developing and also necessary!! 

Denna lista hittade jag idag hos Trend & Träning och tyckte att den var bra för jag behövde absolut tänka under dagen på vad jag kan men inte vill. Det tog sin lilla tid. Sedan kom min BFF aka Gunnel med man från Göteborg och vi pratade och umgicks och sedan var kvällen nästan till ända. Men nu så fick jag ihop den. Ha en bra sista timma av lördagen. Vi hörs imorgon! Ciao Catharina

This list I got from a Swedish blogger  Trend & Träning this morning and thought the list was interesting so decided to one myself. But I needed some thinking so it wasn't ready until this evening. But then my BFF aka Gunnel with husband from Gothenburg arrived for a weeks holiday by us, so it became a late posting. But I did it. See you tomorrow! Ciao Catharina