Brrrr. Kallfront på ingång. Och det är fortfarande vinter. | Brrrr. A Cold Front is on its way. It is still winter.

Flachau, Austria, January 2018

Flachau, Austria, January 2018

Hej, oj nu kommer det att bli kallt i en dryg vecka! Ser ut att bli kallt i hela Europa. Vi kommer att få snö samt temperaturen kommer att krypa ner till närmare -20. Lager-på-lager gäller då vid skidåkningen, och de varmaste skidkläderna. Idag körde vi ett kortare tur, lite drygt två timmar. Vi hade ett möte vid lunch som jag behövde förbereda, men skidåkningen ville vi inte missa. Och med nysnö i morse var det helt fantastiskt. Bara att köra de tre eller fyra första åken räckte. Känslan att åka i orörda pister, nästan ensamma, i full fart. Fantastiskt!!!

Hello, o dear it will be really cold the upcoming week! Looks like it will be cold for whole of Europe. We will have more snow and the temperature will go down to -20 degrees. Layer-by-layer is needed, and the warmest ski clothes. Today we did a short run, only two hours. We had a meeting that we needed to prepare for, and we didn't want to miss our outdoor fun. And the skiing was fantastic!! With new snow!!! And just to drive the three or four runs is enough. The feeling to ski in slopes were you are first, almost alone, in full speed. Fantastic!!! 

Flachau, Austria, February 2018

Flachau, Austria, February 2018

Annars swichar tiden förbi just nu. Vi har det mysigt med våra vänner. Vi är uppe tidigt och åker skidor, fixar mat, städar och fixar, tar hand om våra stuggäster, tar hand om stugbokningar och betalningar, har lite möten och pratar och umgås. Snart åker våra tyska vänner Ingo och Johanna hem, och imorgon kommer Mimmi, min äldsta dotter, med kompis i en vecka. Så lite städning och en tur till träningsstudion för lite styrketräning innan jag åker till Salzburg för att hämta upp dem. Helmysigt! Vi kommer nog att bl.a. gå på Apré Ski, åka kälke, handla ägg hos bonden samt naturligtvis åka skidor bl.a. 

Otherwise the time is flying!!! We are having a great time with our friends. We are up early skiing, arranging for meals, cleaning and doing this and that, taking care of our guests in the Chalets, busy days with bookings for next winter season and payments, some meetings as well as enjoying time with friends. Soon our German friends Ingo and Johanna will go home, and tomorrow my oldest daughter Mimmi will arrive here with a friend. Need to clean a bit and then going to the fitness studio and then off to Salzburg airport to pick them up. Very nice!! We will probably do some Apré Ski, go toboggan, buy eggs at the farmer and of course go skiing, among other things. 

Me matching the ski clothes with my skis. February 2018

Me matching the ski clothes with my skis. February 2018

Och, det är inte vår än, bara så att vi har det klart för oss!! Hemma (mao i Sverige) blandar man ihop att det blir ljusare med att det är vår. Och jag som gillar vintern, tycker ju om när det är vinter. Lite ljusare och med massa snö, och nu riktigt kallt! Med knarrande snö!!! Jag njuter!!! Och det säger jag inte bara för att jag bor i alperna, utan gjorde det även när jag bodde i Stockholm. 

Vad tycker du? Är det vår snart? Och vad tycker du om vintern? Kul att veta!! På återseende! Ciao Catharina

And, it is not spring yet, sorry to say! It is still winter! In Sweden people in social media are always taking about spring arriving in February, because the light is back, and then get really disappointed that more snow is coming. I like winter, and I like when it is winter. Longer days and a lot of snow, and now really cold! With snow that squeaks. I really do enjoy winter!! And I'm not only saying this because I now live in the Alps. No, that was the same when I lived in Stockholm. 

What do you thing? Is spring close? And do you like the winter? Would be fun to know! See you later! Ciao Catharina