Tillbaka till rutinen. Vilken rutin? | Back to the routine! Which routine?

Me and my husband, Flachau, Austria, February 2018 (i.e. today)

Me and my husband, Flachau, Austria, February 2018 (i.e. today)

Hej, nu är jag hemma igen och tillbaka till rutinen! Eller tja, har ingen riktig rutin här. Inte som jag hade förrut i alla fall, när jag jobbade heltid, och mer än det, som VD. Ibland saknar jag lite av rutinen, men inte livet som jag hade då. Mycket stress och press, resor och övertid. Fick allergier, sov dåligt, gick upp i vikt, och hann inte träna. Eller hann och hann, tiden som var kvar på dygnet prioriterade jag för mina "barn", och vänner.

Men lite rutin har vi men den ser annorlunda ut för oss än för många. Ingen av oss har ett 9-5 jobb så det gör stor skillnad. Maken jobbar som skidlärare, endast privatlektioner. Han är ute i pisten från 8.30 till lunch eller senast fram till tre. Beroende på vad han får för bokningar. Jag jobbar med våra bokningar (resten av denna vintersäsongen 17/18, sommaren 18 och nästa vintersäsong 18/19), hemsidor och vår bokföring mm. Minst ett par timmar varje dag.

Hello, back home and back to the routine! Well, don't really have a routine here. Not like before anyway when I was working full time, or more than that, as a Managing Director. Sometimes I miss the routine, but not the life I had. So much stress and pressure, travel and overtime. Got allergies, slept very bad, gained kilos and didn't have time to do any exercise. Well, didn't prioritize it since the little time I had I wanted to be with my girls and with my friends. 

But we do have some routine, but it looks different for us then for many other. Since we don't have any 9-5 work, it makes a big different. My husband is working as a ski teacher, only private hours. He is out from 8.30 to lunch or longer, depending on the bookings made. I'm working with our reservations (the rest of this winter season 17/18, summer -18 and winter season 18/19), home page and our booking keeping etc etc At least a couple of hours per day. 

My husband the Ski Teacher, Flachau, Austria, February 2018

My husband the Ski Teacher, Flachau, Austria, February 2018

Det blir en del fix med våra stugor och vårt hem, vi har mycket gäster, se nedan. Behöver ju planera för att allt skall fungera, så ja, just nu mer planerande än rutin i sig. Och städar, har blivit lite av en expert. 

Sedan behöver vi träna också, för att klara av våra liv, med våra tokiga kroppar. Resten av denna veckan blir det skidåkning 2-3 förmiddagar, styrketräning 1-2 ggr och 1-2 yogapass, kortare och mer av stretch.

It is always a lot to fix for the Chalets as well as our house, with all the guests, see below. Need to plan for everything to work, so well, more planing then routine. And clean the house, it is really clean and well maintained now. Nice! 

Then we need to exercise as well, to manage our life, with our "old" bodies. The rest of this week it will be skiing 2-3 mornings, weight lifting 1-2 times and 1-2 yoga classes, shorter ones and more stretching. 

Our Dutch friends; Xander and Ankee with friends. Flachau, Austria, January 2018

Our Dutch friends; Xander and Ankee with friends. Flachau, Austria, January 2018

Tänkte att vi hade det lite lugnt med påhälsande kompisar till söndag, men icke sa nicke. Vi får besök av en av våra kroatiska kompisar redan ikväll, osäker på hur många dagar han stannar. Sedan kommer våra tyska kompisar från söndag till torsdag, och sedan min äldsta dotter (igen hurra!) med kompis i en vecka och därefter min gamla barndomskompis med man från Göteborg i knappt en vecka. Piuhhh!!! Och detta är februari... I mars kommer det fler... Vi har sagt att nästa år får vi nog begränsa besöken lite. Just ja, detta är bara kompisar som bor hemma hos oss. Sedan har vi ju gäster i vår stugor också :) 

Thought we had some quiet time until Sunday with guests, but oh no. Just got Sander from Porec, Croatia here for a couple of days. Then our German friends from Sunday until Thursday, then my oldest daughter (again hurray!!) with a friend and then my BFF with husband from Gothenburg for a week. Piuhhh!! And this is only February... In March more guests are coming... We had decided to have less guests next winter. Well, we can't have more or?? And this is only our private guests. Then we have guests in our Chalets as well... 

Mulde, top of Snow Space Flachau, Austria, January 2018

Mulde, top of Snow Space Flachau, Austria, January 2018

Och vem vill inte komma hit? Och vara med oss? Ha en bra kväll så hörs vi! Ciao Catharina

And who don't want to come to this? And be with us? Have a nice evening and see you tomorrow!! Ciao Catharina