Instagram & Insta Stories.

Hej! Följer ni mig på Instagram? Om inte, gör gärna det! Har varit förtjust i Instagram länge och tycker om formatet med bilder och lite text. Här ser ni lite annat innehåll, oftast, är det som är på bloggen. Mitt användarnamn är, naturligtvis, mabontomic. Bra med att ha två relativt unika efternamn som blir en unik kombination. 

Och har precis börjat att använda Insta Stories.  Har använt Snapchat ett tag, med då endast med mina två flickor, men har precis upptäckt Insta Stories och tycker att det är hur roligt som helts. Här får jag utrymme att visa saker ur mitt perspektiv och lite av mina betraktelser i livet. Kika gärna in där så får ni följa med i "real life"... Nu skall jag kolla vidare på fjärde säsongen av Bron!!!  Vi ses! Ciao Catharina

Hello! Are you following me on Instagram? If not, please do! Have liked Instagram for many year and like the format with photos. Here you will see some different pics, mostly, than I have posted on the blog. My user name, of course, are mabontomicGood with having a bit of a unique surnames and two that are unique in a combination. 

And have just started to use Insta Stories. Have used Snapchat for a while, but only privatly between me and my girls, but have just recently discovered it and it is so fun!! Here I get a space to show things from my perspective and some of my reflections on life and the life that goes by. Have a look and see what is going on in my "real life"... Now I'm off to watch the forth, and last season, of the Bridge. See you later! ciao Catharina