Fastnade... | Got stuck...

mabontomic.JPG

Hej, oj nu blev det ett par dagars tysnad här på bloggen. Men började läsa "In a dark dark wood" av Ruth Ware och kunde inte sluta läsa... Har inte läst böcker särskilt regelbundet detta året så kändes skönt att bara sjunka in i en bok. Och just denna är riktigt spännande, kanske inte så svårt att lista ut plotten, men just det är jag inte så bra på. 

Imorgon får ni se vad vi mer hittade på i helgen, om ni inte redan har sett det på Insta Stories. Vi ses! Kram Catharina

Hello, oh dear a couple of days without any activity on the blog. But started to read "In a dark dark wood" by Ruth Ware and couldn't stop reading... Have been reading that many books so far this year so it felt really good to just continue to read. This books a good crime novel, maybe not that difficult to find out the plot, but that is not my strength. 

Tomorrow you will see what we more did in the week-end, if you haven't already seen it on Insta Stories. See you later! Ciao Catharina