Kämpar. | Fighting.

Pine tree forest, Porec, Croatia, April 2018

Pine tree forest, Porec, Croatia, April 2018

Ojoj pinjeträden blommar för fullt! Här är allt gult av pollen. Och min allergi har nått nya höjder. Min ögon är röda som ett par varulfsögon och numera också med stora påsar under ögonen. Det kliar och kliar, trots alla droppar. Tog en foto men det var så hemskt så det gick inte att publicera! Har på mig solglasögon hela tiden, inne som ute. 

Oh dear, the pine tree are in full blossom. Here everything is yellow from its pollen. And my allergy has reached new heights. My eyes are red like a werewolf and also very very puffy eyes. And it is itching and itching and itching, despite tablets and eye drops. Took a photo to show you but it was horrible so not to be displayed... Wearing sunglasses the whole time.. 

The sea with Porec in the background. April 2018

The sea with Porec in the background. April 2018

Men kämpar på och vi är ute och promenerar, hittar på saker med våra kompisar och gör olika utflykter. Ni kommer att få se men med allergi, dåligt wifi och aktiviteter så blir bloggen lite lidande... tillsammans med mig... hehe Nu flyttar vi till hotell för helgen, yieahha På återhörande! Ciao Catharina 

But fighting the pain and we are doing a lot of things with our friends here. The weather is beautiful. But with my allergy and some what bad wifi connections the blog is like me slow and tired... Now we will change location and move to a hotel, yieahhh See you later! Ciao Catharina