Ny musik med gamla favoriter. | New music with old favourits.

Hej, tittar in lite snabbt. Här är det full fart och hinner inte riktigt med allt. Och då jobbar jag ju inte med något 9-5 jobb, hehe. Men jag har aldrig haft svårt att få tiden att gå, tvärtom.

Hade fina inlägg varje dag denna veckan men fastnade i söndags på ett inlägg om Köpenhamn där jag var för ett år sedan med resetips. Får inte riktigt till det och behöver jobba på det lite mer. Men det kommer, jag lovar. 

Hello, a quick hello from me. Busy busy and the time is flying. And that is despite the fact that I don't have a 9-5 job, hehe. But have never had any trouble with finding things to do, on the contrary. 

Have planned postings every day this week but got stuck on Sunday about a posting from my trip to Copenhagen last year and tips that I wanted to give you. I can't get the flow in the posting so need to spend more time on it. But you will get it, I promise. 

Men har tyckt att det har varit lite skralt med bra nya låtar på ett tag och helt plötsligt händer det: John Mayer och Lenny Kravitz har två sprillans nya låtar. Spelar dem på repeat, precis som mina barn tycker är "typiskt mamma". Bara att lyssna och njuta!! Vi ses! Ciao Catharina

And have recently been really tired of all new music, same same.. but all of a sudden it happens; John Mayer and Lenny Kravitz have new sons and both are really really good. Playing them on repeat, exactly as my daughters would say "Typical Mom". Just listened and enjoy!! Hope you like them as much as I do!! See you! Ciao Cathairna