Onsdagsinspiration. | Wednesday Inspiration.

3326adce1f10fb02f54e6bd0db2b810e (1).jpg
Image; Adoore - Petra Tungård

Image; Adoore - Petra Tungård

Image: Nelly by Petra Tungården

Image: Nelly by Petra Tungården

Image: HelloCloth

Image: HelloCloth

IMG_4613.JPG
Image: Goop?

Image: Goop?

Image: Hanna Stefansson

Image: Hanna Stefansson

Image: Goop

Image: Goop

Hej, dags för lite onsdagsinspiration eller hur? Vi skall på stort bröllop i slutet på juni och jag tänkte köpa en ny klänning. Bröllopsfesten pågår i tre dagar och har fina outfits för de andra två, men vill ha något lite lyxigare för själva bröllopet. Maken har köpt en ny snygg kostym, så vill ju matcha.

När jag kollar igenom festklänningar så ser jag att det är 1) längre klänning 2) lång slits som gäller. Till vardags verkar det vara mycket blommigt, men till fest mer enfärgat i silkit material. Har alltid älskat klänningar, även fast det har varit omodernt. Kul att de är tillbaka.

Har skor att välja på; mina leopard vintage Dolce & Gabbana, mina beiga Ferragamo eller mina blå Manolo Blanhnik. Tänkte kika på H&M, Zara och Mango när jag är i Stockholm om nästa vecka. Kanske Lindex kan ha något intressant? Även en byxdress lockar mig till sommaren. Har du några tips? Något som inspirerade? Ciao Catharina

Hello, time for some Wednesday inspiration, right? We are going to attend a big wedding end of June so I wanted to buy a new dress. The wedding is going to be for three days, and I have nice classy stuff for the other two days, but for the wedding itself I would like to have something new. My husband have a new suit, very nice suit, so need to match him. 

When I'm checking party dresses I can see that 1) they are longer and 2) they have a long slit. It is popular with dresses right now, at least in Sweden, but for a more everyday look it's floral dresses but for party it seems to be more silky. Have always loved dressed, even when they we not modern at all. But nice that they are back!

Have shoes to choose from; my leopard vintage Dolce & Gabbana, my beige Ferragamo or my blue Manolo Blanhnik. Will check out something nice at H&M, Zara and Mango when in Stockholm next week. And I think I will also check out a playsuit for the summer. Do you have any tips on what I should wear? Anything that you found inspiring? Ciao Catharina

All images from Pinterest.