Hemma igen. Fixar och myser...| Home again. Just relaxing...

IMG_4830.JPG

Hej, idag har jag haft en riktigt skön dag. Allt har gått i ultrarapid och vad skönt. Har genom åren behövt att landa efter att ha varit ute och rest. Ibland har det yttrat sig i att jag har haft det extra rörigt ett par dagar, inte packat upp, ätit slarvigt och bara slöat. Ibland har det varit som idag då allt har gått extra långsamt men jag har fixat lite överallt; städat iordning i köket (maken har lite andra rutiner än jag), gett ny mjölk till mina kefirsvampar, ansat min pelagonier och bara plockat lite här och där. Samt planerat vad att göra, äta och handla den kommande veckan, innan nästa resa. Nu är maken och spelar tennis och jag tänkte kika på tv-serien Patrick Melrose och äta lite kefir. Vi ses! Ciao Catharina

Hello, today have been a really relaxing day. Everything has been done in slow-motion and it's sooo nice to allow myself this. I have realized during traveling a lot previously that I needed to have an evening/day like this, just to come back home. Sometimes this has meant that I have been really messy for a couple of days, left the suitcase unpacked, eating not to healthy food and just done nothing. And sometimes like today when I have been fixing at home like giving my kefir mushrooms new milk, taking care of my geraniums, cleaned the kitchen (my husband don't have the same order as me hehe) and just fixing. Unpacking the suitcase and started a couple of machines with washing. And done the planning for what to do, buy and eat for the upcoming week, before the next trip. Now my husband is playing tennis so I will start watching the tv-series Patrick Melrose and eat some kefir. See you! Ciao Catharina