Bröllop i Sarajevo. | Wedding in Sarajevo.

FullSizeRender.jpg

Hej, några bilder från mobilen från gårdagens fina bröllop på golfklubben i Sarajevo. Vi räknar med att få bilder från fotografen som var med, och om så, då får ni också se. Det var Nejra och Zlatko som gifte sig. Ett vacker och fint par!! Vädret var lite kallt, ovanligt för denna tiden på året, men solen tittade fram och det var grönt och fint. Cermonin var fin, enkel och kort. 

Hello, some pics from yesterdays very nice wedding at the golf club in Sarajevo. We will probably get some pics from the photographer, and if so, you will see some more. It was Nejra and Zlatko that got married. Very nice and beautiful couple. The weather was someone cool, for this time of the year, but it was sunny and green and beautiful. The ceremony was nice; simple and rather short. 

FullSizeRender.jpg

De hade dragit ner på antalet gäster då de räknade med att det inte gick att sitta ute så "bara" 150 gäster. Nere i Europa sitter man tillsammans med sin man på denna typen av tillställningar, och det är faktiskt ganska skönt. Vi satt vid ett bra bord och hade det kul vid middagen. 

They had cut down on number of guests since we couldn't sit outdoor so we were "only" 150 guests. Here in Europe you sit together with your husband, which is rather nice. We were placed at a fun table. 

FullSizeRender.jpg

Rätt prioritet med ett stort urval av dricka och sedan en kort mening med Svenskt Bord, mao smörgåsbord. Hade ingen aning om att man kalla det så. Lite kul! Riktigt gott!! 

Right prioritiy; a lot of things to drink and a short sentence about the food; Swedish Table. Had no idea that it was a common phrase, hehe. But really good and fresh! 

Efter maten dansade vi hela natten, nåväl fram till tolv. Alla kan alltid texten till musik här nere i Balkan. Det var livemusik och denna typ av folkmusik. Gick bra att dansa till, dock lite enformigt efter ett tag, men kul! På återhörande! Ciao Catharina

We danced the whole night, oh well, to twelve... And everybody know the lyrics down here, interesting. It was live music and this type of music. Easy to dance to but if you don't know the music it gets a bit same same after three hours, hehe. But fun! See you! Ciao Catharina