Hemma igen. | Home again.

Korcula, Croatia, July 2018

Korcula, Croatia, July 2018

Hej, alltså hur fantastiskt kan man ha det på en semester?? Helt fantastiskt!! Skall redigera bilder nu, blev drygt 300 men nu behöver vila upp lite först, hehe

Vi åkte hem igår, båt från Vela Luka till Split, vi var i Split vid halv tio och sedan bilade vi hem, strax över 75 mil. Mycket trafik, men det gick smidigit ändå. Vi stannade och åt lunch, ovanligt japp men vi hade bara packat en liten matsäck med det vi hade kvar i kylskåpet från hyrda lägenhet, och vi var hemma vid sex. Idag har vi städat båda stugorna och fått nya gäster. Men nu är vi trötta så jag skall mysa i sängen och kika på American Horror Story, är på första säsongen. 

Vi ses imorgon! Bildregn och tips om Korcula utlovas.... Vi ses! Ciao Catharina

Hello, how fantastic can a vacation be?? I mean, incredible!! Will go through all the photos from the trip, approx 300 tomorrow, and of course share with you. But first I need a quiet Saturday evening. 

We came home yesterday. Boat from Vela Luka to Split, we arrived to Split at 9.30 and then we had approx 750 km. We stopped for a lunch (yes, out of style but we had not much food) and we were home at 18.00. Today we have cleaned both Chalets and new guests has arrived. But now we are tired to we will take a rest. I will watch American Horror Story, first season. Really good and really scary. 

See you tomorrow! Of course I will share tips, trix and photos from our trip to Korcula. See you! Ciao Catharina