Heja Kroatien. | Go Croatia Go.

FullSizeRender.jpg

Så nu börjar finalen i fotbolls VM alldeles strax. Maken svettas ymnigt redan nu. Det blir tårar oavsett, men han är trots allt glad att Kroatien har kommit så här långt. Våra t-shirtar är på, och förmodligen har mina tjejer på sig sina hemma i Stockholm. Och tänk på att de bara är 4 miljoner invånare. HEJA HVRATSKA!!! Nedanstående bilder är från tidigare i veckan då Kroatien vann, som ni kanske kan se. Vi ses ! Ciao Catharina

So the big final is soon to begin in the World Championship. My husband is so nervous!! And there will be tears, no matter what. But he is so happy that they have come this far. And of course both our t-shirts are on, probably on my girls back in Stockholm as well. And it is amazing that they are playing the final. They are only 4 million people in Croatia. The picks are from the games previous in the week, when Croatia won, as you can see, hehe. Go HVARTSKA!! See you! Ciao Catharina

IMG_5085.JPG
IMG_5010.JPG
IMG_5133.JPG